Fina ljung

Idag var jag in till Lidl och skulle handla ljung, visste att det skulle finnas idag. Dom var så fina att jag ångra att jag inte tog flera, nu räckte det till en betongkruka som jag ställde på trappan. Blir kanske en sväng imorgon också och införskaffa minst tre stycken till om dom finns kvar. Tycker det är väldigt vackert med enbart ljung i kruka…så grann och verkligen en färgklick blev det på trappan. 

Blev snyggt med de blå svamparna, men snart plockar jag bort dom när kylan kommer.
anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

1 Comment

  1. Netti Starby
    18 oktober, 2018

    Håller med om att deras Ljung är otroligt fina! 😀 Kramis

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top