Snygga kappan

Jag behövde bara gå på promenad så kändes dagen helt okej. Det var uppfriskande och gjorde nog gott för kropp och själ.

Kanske inte i skriket, men för mig ska kläder vara bekväma och snygga och fylla sin funktion.

Men innan jag gick så hitta jag denna kappa i min garderob, tror den har hängt där nåt år. Kommer inte ihåg var jag köpt den och jag har aldrig använt den. Men den passa väldigt bra till klänningen som jag har på mig idag.Är ni som jag köper kläder och hänger in i garderoben och glömmer bort plagget där. Jag har ofta hittat kläder i garderoben med prislappen kvar. Ofta så när jag går i butiken så kan jag fastna för ett plagg som jag tycker är snyggt och tänker att den här fina blusen, klänning eller vad det nu kan vara kan jag få användning för… Åsså glömmer man bort att man köpt just den.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

1 Comment

  1. Netti Starby
    21 oktober, 2018

    Vilken fin kappa och härliga bilder! 😀 Kramis

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top