Röda korset

Idag har man nog sett ut som dränkt katt, verkligen riktigt tråkigt höstväder med regn hela dagen.

Hann ta en tur till Röda korset och där fynda jag en liten byrålåda. Tog chansen att gå in dit då jag fick fina servetter från min kund idag. Hon vet att jag håller på med decoupage. 50 kr betala jag för den byrån och måla den behövde jag inte då den var vit. Piffa upp den med blek gul/vita blommor. Riktigt snygg tycker jag att den blev.

Det är så roligt när man hittar nånting i secondhand butikerna. Och så bra att nånting som inte passar den ene passar den andra. Lite återvinning är det ju.

Den har guldknoppar som passa bra med blommorna.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

1 Comment

  1. Netti Starby
    30 oktober, 2018

    Vilken fin byrå du fyndade! 😀 Kramis

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top