Bila upp till Upplands Väsby

Här spricker molnen upp och solen tittar fram. Har jobbat ett par timmar och sen hem och byta kläder då jag ska bila upp till Upplands Väsby nu om en liten stund. Räknar med att jag kommer hem ganska sent på kvällen.

Min outfit fick bli en vinröd tunika från Cellbes, det är första gången som jag handlat där och blev väldigt nöjd. Den var på rea också. Leggings från Ellos med knutband vid vristen. Och mina mörkblåa pärlor. Ledigt och snyggt känns det som. 

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

2 Comments

 1. Tina
  Tina
  31 oktober, 2018

  Cellbes har ibland bra kläder. Det ser behagligt ut och fint det du har på dig. Trevlig resa!

  Svara
 2. Netti Starby
  31 oktober, 2018

  Vad fin du är och du får ha det så kul! 😀 Kramis

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top