Många järn i elden

Så har jag fått hem från Lyko shampoo och conditioner. Det ända som går hem i mitt skandinaviska tunna fina hår är Wella Oil Reflections. Ibland när jag inte har dessa hemma så brukar jag använda vanligt shampoo och balsam men efter ett tag utan Oil Reflections blir mitt hår torrt och svårt att få nån ordning på det.

Maten står och puttra på spisen, blir en kyckling gryta med massor med grädde och serveras till pasta. Hoppas det ska smaka för herrarna i huset.

Ibland undrar jag var all ork kommer ifrån, då jag oftas har många järn i elden. Förutom hushållet och all vad det innebär med det så driver jag eget, säljer på Tradera. Så ibland kan man undra vad man håller på med. Kanske en vanlig anställning skulle vara bättre och jobba normala tider ni vet 8 till 5. Men visst tycker jag det är roligt på mitt jobb och skulle nog innerst inne vilja utvidga min verksamhet.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

4 Comments

 1. Netti Starby
  6 november, 2018

  Vad skönt att du har fått hem dina favoriter till håret och kycklinggryta är så himla gott! Vad säljer du på tradera? 😀 Kramis

  Svara
  1. anitabirgittalindholm
   Anita Birgitta
   6 november, 2018

   Det är mest porslin som jag säljer på Tradera.

   Svara
 2. Emma Engström
  6 november, 2018

  Tradera är ju verkligen toppen! 😀

  Svara
 3. Carina
  Carina
  6 november, 2018

  Beställer också en hel del från lyko och hämtar i instabox. Perfekt.
  Tradera var längesdean jag sålde något på. Kanske dags igen. 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top