Åter igen

När jag kom idag från jobbet så var det gott med en liten kaffepaus. Hela dagen så har jag gått och känt att jag ville möblera om vardagsrummet och speciellt att flytta vitrinskåpet som jag aldrig har gjort förut utan den har stått på samma plats ända sen vi flyttade hit till torpet. Sakta och gjort så börja jag med det hela företaget. Tömde i princip hela vitrinskåpet och den stora fina servisen som jag har i den. Sen gick det ju lätt då jag hade hjälp av mina mattor som vi nästan har på hela vardagsrumsgolvet då vi har kalla golv på vintern.

Nu får jag väl ändå vara nöjd med möbleringen tills jag får lusten nästa gång. Men det får nog vara så här till yngsta sonen nångång flyttar i framtiden. Då ska vårat sovrum bli matsal och vi tar sonens sovrum. Men än så länge är det långt dit. 

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

1 Comment

  1. Netti Starby
    8 november, 2018

    Vad mysigt ni har det och jag ser att du har en likadan vardagsrumsbord som mig 😀 Kramis

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top