Så mysigt med julbelysning

Nu blev det lite juligt på våran trätrappa in till torpet. Det var lätt att fixa men när jag tar en tur med Kaisu i dagarna så ska jag se om jag kan hitta lite bättre granris att peta i mellan. Nu tog jag några som jag klippte från våra prydnadsgranar som ser inte alls lika juligt ut.

Men tyckte på en gång när jag satte på belysningen att det blev så mysigt och inbjudande till oss. Tror jag ska låta också en tomte stå på trappan till första advent och lilla jul. 

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

1 Comment

 1. Carina
  Carina
  11 november, 2018

  Ja ljus behövs nu i novembermörkret.
  Jag har inte sat upp ute än men tänder lyktor på kvällarna ute
  Ha en bra söndag.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top