Jul kaffet

Kaffet till lilla jul är ett måste. Dukning med mitt senaste tillskott, en jättefin kaffeservis i finaste benporslin och köpt på Tradera. Tänkte jag skulle inviga den på julafton men kunde inte hålla mig då den passar lika bra till lilla jul.

Bakade till kaffet sockerkaka med saffransmak som blev jättesaftig och god. Kaisu satt som vanligt med oss vid bordet snällt utan att tigga. Men hon vet att även hon får en bit att smaka på. Och det är klart att hon får hon är ju en familjemedlem och världens sötaste för den skull också.

Summering av våran lilla jul har varit ljuvligt härlig.

Läste på en blogg som Netti Starby skriver. Brukar läsa hennes blogg varje dag. Hon skriver så bra och tipsar om bra saker. Idag skrev hon om sin Ikea vas som hon satte ljusslinga i och vips så blev det en fin lampa. Det roliga med här att jag gjorde likadant igår med en färgad ljusslinga som jag inte visste var jag skulle ha den. Nu står den fint på golvet och Nettis blev lika fin om inte finare.

 

Nettis blogg hittar du HÄR

 

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

17 Comments

 1. Amanda
  1 december, 2018

  Det var ju jättefina serviser ju går helt och hållet att använda nu också. Kakan ser jättegod ut och eran hund är ju så gullig 🙂

  Svara
 2. Madde
  1 december, 2018

  Så fin servis. Vill också ha en julservis, men har verkligen ingen plats hemma hur gärna jag vill ha.

  Svara
 3. Marie Karlsson
  Mirre
  1 december, 2018

  Jättefin servis och lika fin vovve. Så gott det ser ut

  Svara
 4. Det blev jättefint med ljuset så där i vasen :). Sedan får jag även säga att servisen är otroligt vacker :D. Jag älskar serviser och finporslin och lägger faktiskt en hel del pengar på sådant :D. Lite tantvarning på någon som är 34 må hända men det spelar mig ingen roll :D.

  Svara
 5. Petra Elisabeth
  1 december, 2018

  Åh vilken fin servis. Man kan verkligen fynda underbara saker på tradera och så vidare. Jag var och handlade ljusstalkar idag på en second hand butik här där jag bor och jag är sååå nöjd! Dessutom var det halva priset på allt så jag tror jag bokstavligen studsade hel sen haha 😀 Hoppas du får en underbar jul! 😀 // Petra Elisabeth

  Svara
 6. Fnulan
  1 december, 2018

  Åh men den var ju superfin, klart du inte ska vänta med att använda den. Passar ju verkligen toppen till jul. Sockerkaka med saffran, mums! Gjorde du något för att den inte skulle bli torr med saffran?
  KRAM

  Svara
  1. anitabirgittalindholm
   anitabirgittalindholm
   1 december, 2018

   Vanlig sockerkassmet, lite extra margarin

   Svara
 7. Sara
  1 december, 2018

  Du har rätt, servisen var otroligt fin. Du förmedlar så mycket julstämning genom dina bilder att hela kroppen nu skriker efter julen.
  Oavsett hur gammal jag blir så är och förblir julen en riktigt magisk högtid.
  Den har eventuellt blivit lite stressigare med åren och ökat antal barn men likväl magisk och känslan på julaftons kväll uppväger all stress i hela världen.

  Svara
 8. Melissaskywalkz
  1 december, 2018

  Benporslin skulle jag aldrig använda men kaffet hållet jag med om! Coolt tips med ljusslingan 🙂

  Svara
 9. charlottelinden.se
  2 december, 2018

  Jättefin servis 🙂 Man kan verkligen fynda på Tradera!

  Svara
 10. Ida
  2 december, 2018

  Åh vilken fin servis, fastnade mest för hunden! Otroligt söt hund, fullkomligt älskar hundar 😀

  Svara
 11. Kamilla
  2 december, 2018

  Vilken vacker servis du fyndat på Tradera. Förr var jag mkt på TRadera. Ser att jag nu mäste se om inte jag kan göra några fynd där snart också

  Svara
 12. Katja
  2 december, 2018

  Vilken tjusig servis!! Åh vad gott med saffran i kakan!! Det går verkligen att använda till så mycket!!

  Svara
 13. Denevigaresenären
  2 december, 2018

  Men oh så fantastiskt fint. Tack för bilderna, det blir en hel annan känsla när men får se det man skriver om. ?

  Svara
 14. Netti Starby
  2 december, 2018

  Men vad gullig du är och så fint du har skrivit om mig! Din ljuslampa blev jättefin den också och ha en fortsatt mysig dag! 😀 Kramis

  Svara
 15. maria
  2 december, 2018

  Vilket fynd du gjort med servicen. Älskar när man hittar och får hem någon annans antagligen högt älskade sak (så tänker i alla fall jag när jag fyndar gamla saker på loppis)

  Svara
  1. anitabirgittalindholm
   anitabirgittalindholm
   2 december, 2018

   Det är alltid så skoj när man fyndar nåt som man tycker om

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top