Starta blogg på Delacay

Efter mitt uppehåll från bloggandet så har jag igen kommit igång med blogga.  Gjorde ett uppehåll då jag skrev min bok,  under 1,5 år valde jag då att stänga min dåvarande blogg helt och hållet. Skrivande tog så mycket tid så att blogga var det inte på tal om.

Jag har genom åren varit på olika bloggportalen men känt att ingen riktigt har passat mig, så när jag för cirka fyra månader sen halka in på Delacay kände jag att det var dags att börja blogga igen efter att jag läste och fick information om portalen. Det bästa var att dom gick genom wordpress och hade ett nytänk som jag tyckte lät bra, speciellt då jag var van med wordpress. Men det som blev min förvåning och till glädje också var att redan från början så fick jag många besökare/läsare och som successivt har ökat hela tiden. Och det klart läsare till bloggen vill man ju ha. Och när man behövt hjälp från dom så har hjälpen varit nära då dom svarar snabbt.

Så du som har funderingar att börja blogga eller byta portal varför inte starta blogg på Delacay och ge dom en chans.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

13 Comments

 1. Fnulan
  2 december, 2018

  Oj denna portal har jag aldrig hört talas om faktiskt. Jag ska gå in och kolla vad det är för några. Jag trivs bra på Bonniers men ska kolla ändå. Kram

  Svara
 2. Hannas krypin
  2 december, 2018

  Jag har bara läst en blogg på denna portal. Kul att hitta en till blogg. Känns inte som att det är en så stor portal än men jag kan ha fel. 🙂 Jag har bloggat på blogg.se i 11 år och det är min lilla bebis. Har svårt att se mig blogga någon annanstans. 🙂

  Svara
 3. Yela
  2 december, 2018

  Har sett lite reklam för portalen tidigare men inte riktigt kollat närmare på de men den verkar ju superbra! Har de en egen app? & hur funkar de att följa och kommentera hos de andra på portalen? ?

  Svara
  1. anitabirgittalindholm
   anitabirgittalindholm
   3 december, 2018

   Du får din egen administration på wordpress, du kommenterar som vanligt i bloggarna. Och din blogg kommer att rankas högt på Google

   Svara
 4. Madde
  2 december, 2018

  Kikat lite men inte tagit steget. Personligen har jag svårt för WordPress

  Svara
 5. charlottelinden.se
  2 december, 2018

  Vilket bra tips! Har faktiskt aldrig hört talas om just denna bloggportal innan så jag tar verkligen till mig den positiva kritiken 🙂

  Svara
 6. Frugan E
  3 december, 2018

  Alltid kul med ny bloggportal! Tycker de som finns nu inte riktigt håller måttet faktiskt, förutom Blogspot. Hoppas att denna är bättre 🙂 Bara att de kör med WordPress som verktyg är ett plus bara det 😀

  Svara
 7. Melissaskywalkz
  3 december, 2018

  Oj, jag har faktiskt aldrig hört talas om denna portal! Ska helt klart kolla upp det, börjar bli lagom trött på att min portal alltid strular hahah

  Svara
 8. Lillan Kind
  3 december, 2018

  Hur funkar det att blogga hos dom när man bloggar via egen domän och webbhotell? Använder redan WP via webbhotellet.

  Svara
  1. anitabirgittalindholm
   anitabirgittalindholm
   3 december, 2018

   Dyrt webbhotell behöver du inte och går att blogga med egen domän. Det uppmuntrar dom till

   Svara
   1. Lillan Kind
    4 december, 2018

    Jag får väl erkänna att jag inte betalar många kronor för mitt webbhotell, men jag har betalat så det räcker för närmaste två åren 😀 Deras service är iallafall toppenbra trots att jag betalar väldigt lite 😀 Men jag är som sagt bunden ett bra tag framöver…

    Svara
 9. Denevigaresenären
  3 december, 2018

  Den portalen har jag blivit nyfiken på. Ska in och kika. Just nu är jag på Nouw men den strular alldeles för ofta ?

  Svara
 10. Sandra
  Sandra
  6 december, 2018

  Förstår att du trivs! Det gör jag också efter att ha varit på alla portaler känns det som. Delacay är verkligen mitt hem ?

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top