Ekologisk te från London The Exchange

Inlägget innehåller annonslänkar

Te, Te i massor har jag hittat hos London The Exchange och till och med ekologisk.

Här hemma hos oss dricker vi te till och från hela tiden. Men då dricker vi te som vi får från min makes familj i Iran. Jag blev van tedrickare när jag träffa min make för 32 år sen. Ytterst sällan köper vi de vanliga tesorterna som finns i matbutikerna.

Under vinteråret dricker vi lite mera för då är det så gott att värma sig med en kopp rykande het god te kanske med smak av frukt eller örter. Vi brukar även skippa middagen ibland och göra varma smörgåsar som är så gudomligt gott till te.

Att det nu finns ekologisk te online är jättemycket i mitt tycke. Sen att London The Exchange har ett sånt brett sortiment när jag var in och kikade är bara ett plus i kanten för man kan prova sig fram till sin favorit eller favoriter.

London Tea Exchange säljer endast ekologiskt te. Alla deras teer kommer från te-gårdar med goda arbetsförhållanden, rättvisa löner och stöder lokalsamhället på något sätt. Det kallar jag hållbar utveckling.

Jag själv vill prova deras teer med fruktsmak som jag tyckte lät jättegott då jag älskar fruktiga te sorter. Sen hitta jag även deras teböcker som är gjorda av plåt och innehåller lösviktste eller i påsar. Naturligtvis kan man ju köpa hem dessa teböcker till sig själv för teböckerna är väldigt fina. Men det allra bästa är att ge bort teböcker som en gåva eller varför inte i julklapp då julen snart står och knackar på dörren till en te-älskare, skulle tro att det skulle bli väldigt uppskattat.
Dessa teböcker blev jag nyfiken på.

Magic Fruits Assorted Collection

Ett urval av fyra Magic Fruit-teer.

Miniature Love Story Volume I

Love story 1 mini

Love it Love it köp te online

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

22 Comments

 1. Chanelle
  4 december, 2018

  Åh vilket bra tips! Jag gillar inte te alls men det var en väldigt bra julklappside till svärföräldrarna 😀 Tack för tipset!

  Svara
 2. Carina
  Carina
  4 december, 2018

  Teböcker var en rolig grej ?

  Svara
 3. charlottelinden.se
  4 december, 2018

  Oh, vilket otroligt bra tips! Jag är tebesatt och dricker te här hemma hela tiden, men för min del blir det alltid de vanliga smakerna som finns i mataffären. Vore roligt att testa något annat 🙂

  Svara
 4. Johanna
  4 december, 2018

  WOW! Lät sååå himla bra ju, måste nog prova. Mums<3

  Svara
 5. Netti Starby
  4 december, 2018

  Jag gillar deras teer och vilka fina böcker! 😀 Kramis

  Svara
 6. Så otroligt vackra böcker och att det är teböcker var dessutom extra intressant.
  Spännande visste inte att din man var från Iran :). Inte heller att det dracks te så mycket där 🙂

  Svara
  1. anitabirgittalindholm
   anitabirgittalindholm
   4 december, 2018

   Läs min bok så får du veta lite mer om oss och hur vi träffades. Det är en biografisk kärlekshistoria

   Svara
 7. Amanda
  4 december, 2018

  Gud så intressant det lät, om man är en teeälskare så skulle ju denna sida vara som att komma till himmelen. Och håller med varma mackor är så gott 🙂

  Svara
 8. Liw
  4 december, 2018

  Jag älskar te! Gärna så ”nyttigt” som möjligt. Även om en early grey med lite honung och mjölk också kan slinka ner ?

  Svara
 9. Kamilla
  4 december, 2018

  Vilka fina förpackningar på theet. De är verkligen ett bra tips att ge bort till någon i julklapp.

  Svara
 10. Hannas krypin
  4 december, 2018

  Jag älskar te och det här var verkligen ett tips i min smak. Förpackningarna är verkligen fantastiskt fina.

  Svara
 11. Melissa
  4 december, 2018

  Jätte bra att det är ekologiskt och att man dessutom vet var det kommer ifrån! Varken jag eller sambon dricker te men det hade varit kul att lära sig gilla det 🙂

  Svara
 12. Ida
  4 december, 2018

  Men vilket bra tips, kanske borde testa detta! Jag dricker te väldigt ofta, jag dricker nämligen inte kaffe!
  Jag dricker som sagt te, läsk och vatten!

  Svara
 13. Marie Karlsson
  Marie
  4 december, 2018

  Ohh vad spännande och jag som drucker te, detta verkar som ngt för mig

  Svara
 14. Anneli @ spinkfinger.com
  4 december, 2018

  Oh min mamma är besatt av te och dricker året runt! För mig blir det på hösten/vintern nästan varje kväll i soffan innan läggdags. Och då oftast örter 🙂 mmm, varma mackor var längesedan.

  Svara
 15. Madde
  4 december, 2018

  och jag som inte är någon te drickare alls. Kaffe ska det vara 🙂

  Svara
 16. Fru Elversson
  4 december, 2018

  Oh jag önskar verkligen att jag kunde lära mig dricka te, men jag har så fruktansvärt svårt för te! Varma drycker överlag, dricker inte kaffe heller. Det enda varma är varmchoklad! Är det väldigt stor skillnad på det te sorterna från irak? Kram

  Svara
 17. Em
  5 december, 2018

  Har inte ens tänkt på att man kan köpa te online, vad dumt egentligen. Varför skulle man inte kunna göra det när man kan köpa allt annat ?? sja. Får kika in och se om jag hottar någon ny sort ?

  Svara
 18. delacay.com
  5 december, 2018

  Vilket trevligt blogginlägg 🙂

  Svara
 19. Elisa
  5 december, 2018

  Jag är verkligen en tedrickare, dricker inte ens kaffe! Gick in och kikade och vilka goda smaker de ser ut att ha. 🙂 Det är samma här att det blir mycket mer te nu när det är kallare. Så gott att värma sig med. 🙂

  Svara
 20. Denevigaresenären
  5 december, 2018

  Vad häftigt med teböcker! Coolt! Jag är en kaffedrickare men det absolut superbra tips för alla söm är tedrickare ?

  Svara
 21. Petra Elisabeth
  5 december, 2018

  Åh vad gott! Jag älskar te så detta måste jag absolut kolla in! Jag har köpt te på ica men de har ju samma utbud lite hela tiden så nu känns det som att jag har testat allt. Men jag ska gå in här och titta nu 😀 // Petra Elisabeth

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top