Byta elleverantör

Hur har ni det med eran el, har ni gjort ett aktivt val av elleverantör. Kanske ni inte haft orken med att kika runt på el marknaden. Men det kanske är dags att börja leta efter ett fördelaktigt elpris. Alla kan spara en slant genom att bli aktiv på el marknaden och visst skulle det vara roligt om man kunde spara en slant som man kan lägga på nånting annat.

Det finns en djungel av elleverantörer på marknaden och det kan vara svårt att välja vilken som passar bäst. Alla elleverantörer erbjuder olika tjänster allt ifrån fast pris, rörligt pris eller som Göta Energi har även el till inköpspris. Visst låter det bra med el till inköpspris det har jag inte sätt att nån annan har gjort än Göta Energi. Jag ska förklara lite mera om Göta Energis elavtal och hur de fungerar lite längre ner på sidan.

Alla kan göra ett aktivt val på el marknaden och dom som verkligen kan tjäna på det är dom som bor i villa. Oftas har husägare stora elkostnader då ett hus på 150kvm kräver en massa energi till att värma upp och kostnaden kan tjuta i höjden. Men även vi som bor i ett litet torp med luftvärmepump tjänar också ett par slantar. I ett hushåll så använder vi en hel del el också till olika saker som drar ström. Vi har olika köksmaskiner, TV och vi har belysning men här kan man även tjäna på att byta till lågenergilampor som inte drar så mycket ström så visst finns det slantar att spara bara genom att tänka till hur vi använder våran el.

Nu ska jag gå in mera på Göta Energis elavtal som jag verkligen tycker att ni ska kika på.

Hos Göta Energi kan du byta elavtal till det som passar dig

Ett rörligt elpris brukar vara mest ekonomiskt över tid. Därför är det ofta det som Göta Energi rekommenderar till kunder. Vill du dessutom kombinera ett rörligt elpris med trygghetsfaktorer som prisgaranti, fast elpris under vintern eller vill du kanske miljömärka din el? Då ska du välja Göta Energi.

Vintertrygg

Lågt fast elpris över vintern, rörligt elpris under sommaren. Här är elavtalet som är både tryggt och fördelaktigt på samma gång.

El till inköpspris

El till inköpspris är ett enkelt rörligt elavtal. Du betalar samma pris på elen som dom köper in den för. Helt utan påslag. Enklare kan det inte bli!

Fast-el

Samma elpris året om. Oavsett hur det rörliga elpriset svänger. Med Fast-el är du försäkrad mot prisförändringar under 18 månader framåt.

Det är även enkelt att byta till Göta Energi då dom hämtar dina uppgifter och kontrollerar när du som tidigast kan byta elbolag till Göta Energi. Sen när du har skickat din beställning får du ett bekräftelsemail på det avtal du har tecknat.

Gå nu in och kika på Göta Energis elavtal

De har även en kundservice som om du har undringar eller frågor så når du dom på 020-23 15 00

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

22 Comments

 1. Emelie
  5 december, 2018

  Vilket bra samarbete och tack för tipset! Vi är nöjda med vårt elbolag men annars skulle jag ha kollat upp detta direkt ?

  Svara
 2. Pärla
  5 december, 2018

  En hel djungel verkar det som, min sambo har tack och lov tagit hand om det här hehe.

  Svara
 3. Hanna
  5 december, 2018

  Oj detta med el avtal hit o dit är ju verkligen en djungel, just nu behöver jag inte läsa in mig på detta då vår förening har förhandlat till oss ett avtal vi är nöjda med. Men eftersom vi är i husletar tagen lär jag behöva sätta mig in i detta snart.

  Svara
 4. Johanna
  5 december, 2018

  Klurigt detdär med el och elleverantör. Jag har 0 koll på våran el, men eftersom jag (som tur är) bor i lägenhet kanske jag inte behöver oroa mig för det ännu, haha <3

  Svara
 5. Just elavtal är jag absolut inte speciellt insatt i själv :), jag valde dock ett elavtal senast där jag även kan ha fibernätet med så jag får samma räkning 🙂

  Svara
 6. jennysvardag
  Jennysvardag
  5 december, 2018

  Jag kan inget alls om el och har inte satt mig in i det. I min förra lägenhet så ingick elen i hyran. Men nu så har jag elon som har avtal med min hyresvärd

  Svara
 7. Fröken Rödlök
  5 december, 2018

  Skall jag vara ärlig har jag inte den blekaste om det där. Min sambo jobbar på företaget vi hyr utav och elleverantören kommer med på köpet om jag förstått det rätt, det är sambon som står för allt sånt där.

  Svara
 8. Moa
  5 december, 2018

  Är inte alls insatt i elavtal och kommer nog ta hjälp av mina föräldrar när jag flyttar hemifrån 😛

  Svara
 9. Mrs.Kjellström
  5 december, 2018

  vi har precis bytt då de andra va galet dyrt. 600 kr i kvartalet för 18 kvm… sjukt bara!
  Så detta ör faktiskt ett viktigt inlägg då man kan tjäna som bara den på att kolla igenom vilket elbolag man har 😀

  Svara
 10. Chanelle
  5 december, 2018

  Jag har absolut noll koll när det kommer till dessa vuxna saker haha! Det tar min sambo hand om som tur är 😀

  Svara
 11. Fnulan
  5 december, 2018

  Allt sånt här får min man i uppdrag att sköta.. Jag får ångest!

  Svara
 12. Melissaskywalkz
  5 december, 2018

  Jag har valt el-leverantör utifrån ett miljöperspektiv, det är det absolut viktigaste för mig. Men jätte bra att tänka på de olika alternativ som finns 🙂

  Svara
 13. Netti Starby
  Netti Starby
  5 december, 2018

  Göta energi verkar riktigt bra 😀 Kramis

  Svara
 14. Marie Karlsson
  Marie
  5 december, 2018

  Ja detta med elen är ju en djungel, finns ju hur många elelverantörer som helst, det gäller nog att läsa på

  Svara
 15. Hannas krypin
  5 december, 2018

  Här är det maken som har koll på elavtal. Jag är så dåligt insatt så tycker att det här var ett bra samarbete. Skulle behöva engagera mig mer men jag smiter lite från det då jag tycker det är så jobbigt att sätta mig in i.

  Svara
 16. Yela
  5 december, 2018

  Vi har också Göta Energi sedan många år tillbaka! Jobbade tidigare med att sälja elavtal åt dom så har mycket erfarenhet & info kring hur dom funkar & va de erbjuder ? Superbra & billig ellevtrantör!

  Svara
 17. Kamilla
  5 december, 2018

  Bra tips. ska tipsa maken om dem. Jag är urkass på elavtal det har fått bli makens grej.

  Svara
 18. Jennifer
  5 december, 2018

  Jag använder mig av dem och är SÅ nöjd 😀 Haft dem i några år nu 😀

  Svara
 19. charlottelinden.se
  6 december, 2018

  Det där med elavtal är så svårt. Det finns säkerligen bättre avtal där ute på marknaden än det jag har idag, men jag orkar inte sätta mig och rota i det där igen… Haha 😀

  Svara
 20. Amanda
  6 december, 2018

  Jag tycker det kan vara så krångligt det där med el om vilket företag som har bäst pris och tjänster. Det finns ju så mycket så man blir helt slut. Men dom du pratar om låter inte så tokiga 🙂

  Svara
 21. Madde
  6 december, 2018

  Det är en hel djungel det där. Ska jag erkänna så har jag dålig koll, men med så låga elräkningar vi har så kommer det oavsett skilja någon tia bara i månaden.

  Svara
 22. Jenny Guzel
  Jenny
  6 december, 2018

  Jag minns när jag bodde i sverige hur mycket klydd det var med att välja el-leverantör. De här bolaget låter ju fantastiskt bra!
  Om jag bodde i sverige skulle jag kolla upp Göta engergi!

  Kram kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top