Bästa julklappen

I samarbete med upplevelse.com och innehåller annonslänkar 
Nu har kommit på vad jag skulle kunna tänka mig att ge bort i julklapp till en mycket speciell person i min närhet. En tjej som älskar livet och tycker det är roligt att gå på olika upptåg och som betyder väldigt mycket för mig och jag är så glad att jag har henne i mitt liv. Vi båda älskar choklad och vilken kvinna gör inte det? Julklappen som jag vill ge är en chokladprovning och som även finns i våran lilla stad.
Nu är ju jag ganska egoistisk så jag vill gärna beställa för två och hoppas att jag får komma med på ett hörn. Vi två på en chokladprovning skulle vara pricken över iet och verkligen vara roligt och en härlig upplevelse. Att mumsa choklad det tackar man inte nej till. Sen att man får lära sig mera om chokladbönans historia och lära sig mera om chokladens olika smaker och hur man bäst avnjuter choklad låter ju både intressant, spännande och framförallt smaskigt gott. Och det är ju ingen ansträngande upplevelsejulklapp utan det är bara att boka tid och infinna sig på plats när det så är dags. Så det tro jag verkligen att hon skulle uppskatta och tycka vara skoj. Bästa julklappen helt enkelt.
Här hittar du chokladprovningen som jag tänker på. Och här hittar du flera upplevelser hos upplevelse.com
anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

15 Comments

 1. jennysvardag
  Jennysvardag
  6 december, 2018

  Åh, chokladprovning så jag också vilja ha i julklapp. Choklad är det bästa som finns ?

  Svara
 2. Chanelle
  6 december, 2018

  Åh gud det låter såå gott! Det är en väldigt bra julklapp! Och bra tips 😀 Så roligt att få en upplevelse!

  Svara
 3. Hannas krypin
  6 december, 2018

  Åh, hur underbart låter det inte med chokladprovning. Det skulle jag också vilja gå på.

  Svara
 4. Frugan E
  6 december, 2018

  Chokladprovning vore ju den perfekta presenten! Annorlunda och roligt. Och man skulle ju gärna prova på en massa choklad. 🙂

  Svara
 5. Netti Starby
  6 december, 2018

  Det är verkligen en jättebra julklapp! 😀 Kramis

  Svara
 6. Det låter onekligen som en underbar julklapp :D. Tror de flesta kvinnor tycker mycket om choklad som du skriver :D. Blev ännu mera sugen nu efter detta inlägget också 😉

  Svara
 7. MartinaOlsson
  6 december, 2018

  Är ditt hår i behov utav en riktig vitaminboost? Då tycker jag verkligen att du ska kolla in dagens lucka i min julkalender! 🙂 Där har du nämligen chansen att vinna ett “Vitamin Moisture Shampoo” och en “Vitamin Moisture Conditioner” från det ekologiska och naturliga varumärket MOSSA. Perfekta produkter för att tillföra näring till ett vintertrött hår! Klicka på länken nedan om du vill vara med och delta i tävlingen 🙂
  https://martinaolsson.myshowroom.se/126380/julkalender-lucka-6-7/

  Svara
 8. Emelie
  6 december, 2018

  Åh så gott det låter! ? super bra tips på present ?

  Svara
 9. Pärla
  6 december, 2018

  Sådana här julklappar är toppen tycker jag, stunder man minns ist för saker som ofta glöms bort.

  Svara
 10. Mrs.Kjellström
  6 december, 2018

  men vilken prefekt julklapp 🙂
  MAn kan ju inte annat än att bli överlycklig när man får en chokladprövning i julklapp – bästa någonsin 😀

  Svara
 11. Johanna
  6 december, 2018

  Men mums! Det lät verkligen så gott. Hade dessutom älskar att få detta i julklapp <3

  Svara
 12. Emma Engström
  6 december, 2018

  Chokladprovning låter inte helt fel! Skulle verkligen uppskatta en upplevelse mer än en sak 😀

  Svara
 13. Frökenny
  6 december, 2018

  Å, det låter superkul! Hade jag också kunnat tänka mig att få i julklapp!!?

  Svara
 14. Fröken Rödlök
  6 december, 2018

  Det är riktigt intressant och gott! Sånt vill jag också gå på, jag kunde gå 2 för 1 hos http://www.zebeda.se men hade svårt att komma dit, så tråkigt!
  Har vart i deras butik ett par ggr och där fått lite fakta om bönan och andra intressanta saker! Det där tror jag blir en uppskattad present.

  Svara
 15. Marie Karlsson
  Marie
  6 december, 2018

  Ohh chokladprovning vore ju verkligen ngt att få, sååå spännande att få smaka nya sorter och se tillverkningen

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top