En helt vanlig dag

Författarbloggar på Delacay

Nu hände nåt väldigt skojigt på bloggportalen Delacay som jag bloggar på.

Nu har dom gjort en sida med enbart författarbloggar och har skrivit några rader om mig. Sen berätta dom för mig att dom ska optimera sidan på Google för fler besökare, låter ju alla tiders. Redan från början när jag börja blogga på denna portal så kände jag att här kommer jag trivas och verkligen känner mig hemma. Dom gör allt för att man ska få många besökare till sin blogg och dom kan verkligen sin sak.

Hoppas det kommer in fler till sidan,  skulle vara så roligt att få läsa era författarbloggar. Här klickar du för att komma till sidan med författarbloggar.

Jag är evigt glad och nöjd att jag hamna på Delacay och att dom sen är så bra och begåvade är super superbra.

Läser gärna era författarbloggar så börja blogga på Delacay som jag gör. Jag bloggar från den lilla staden Västerås och på bilden ser man stadens fina belysning i mörkret. Jo jag kallar Västerås till lilla staden som har en småstadsmentalitet som är så skön och staden är liten om man jämför med vår huvudstad, Göteborg eller Malmö.

10 reaktioner på ”Författarbloggar på Delacay

  1. Har tittat lite på den portalen, men inte kommit så långt än. Just nu är jag inte motiverad att börja om på nytt igen så hänger med här ett tag till

  2. Men åh va roligt, verkar ju vara fantastiskt bra portal faktiskt! Fint att de lägger så mycket omtanke på sina bloggare de gillar jag verkligen 😃

  3. Vad kul nÄr man hamnar på portaler som stöttar och uppmärksammar, det blir mer riktat då och kan säkert locka fler besökare till att klicka runt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *