Ja denna måndag

En trög måndag måste jag säga. Har varit trött precis hela dagen, men mötet i Sala gick bra, vi på mötet kommer att ha vidare kontakt en tid framöver.

Nu har jag fått förmånen igen att läsa en fantasyroman innan den kommer ut i bokhandeln. Har hunnit läsa några kapitel men jag avslöjar ingenting ännu utan min recension kommer ut den 25 januari när den släpps. Så håll utkik då på min blogg.

Så här mörkt blir det nu så tidigt på dagarna och för en liten stund sen föll det lite pudersnö. Tur att julstjärnan i lyser upp i mörkret. 

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

5 Comments

 1. blondina
  blondina
  10 december, 2018

  Åhh så mysigt med julen ändå 🙂
  sv; Jo de var sjukt obehagligt, jag misstänker att jag är slut psykiskt och fysiskt faktiskt 🙁 Hur mår du då fina du? Kul förresten att du kikade in i min blogg 🙂

  Svara
  1. anitabirgittalindholm
   anitabirgittalindholm
   11 december, 2018

   Trött på det här regniga väder, jo det regnar för fullt nu på morgonen. Sen har jag mycket jobb nu i december då mina kunder vill ha julfint.

   Svara
 2. Carina
  Carina
  11 december, 2018

  Roligt att få läsa innan böcker har kommit ut. Jag har fått göra det en gång…en barnbok om kaniner; Nisse o Nelly av Christina Johansson. Det skulle vara roligt att få ihop en bok 🙂
  Vädret är trist och grått och deppigt. Och inte blir det bättre för att man är hemma med en meniskskada….
  Ha en fin tisdag

  Svara
  1. anitabirgittalindholm
   anitabirgittalindholm
   11 december, 2018

   Det är jätteskoj att läsa böcker innan dom kommer ut och den här boken verkar väldigt lovande. När jag läst boken ska jag skriva en förinställt inlägg så jag inte missar den 25:e.
   Här regnar det hela tiden och det är vädret som påverkar mig.

   Svara
 3. Netti Starby
  11 december, 2018

  Jag är också mycket trött och så spännande att din recension snart släpps! 😀 Kramis

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top