Bita i det sura äpplet

Det ser ut som ett bombnedslag i köket idag, gårdagens disk ligger kvar. Och ovanpå det idag så ville maken ha kaka med kanel smak som jag bakade ihop nu på kvällskvisten. Men vem ska ta rätt på disken? Tycker ni inte att jag ska låta han ta rätt på den då jag faktiskt gjorde en kaka till honom. Tror han blivit lite bortskämd med mina kakor sista tiden då jag bakat var och varannan dag.

Hur ligger till med alla julbestyr? Hoppas ni ligger bättre till än vad jag gör. Börjar nästan bli panikslagen då jag tänker på att det ska göras och det ska göras. Men som alla andra jular så kommer det ändå visa sig att man hinner åsså har man stressat helt i onödan. Men för mig är det lite annorlunda detta år då jag tagit på mig så mycket jobb från mina kunder som behöver extra fint till julen. Så jag för bita lita i det sura äpplet och hoppas att jag har tillräckligt med ork de sista dagarna som är kvar.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

24 Comments

 1. jennysvardag
  Jennysvardag
  11 december, 2018

  Jag skulle överlåta disken till honom ? så god den kakan lät. Måste testa någon dag framöver.

  Svara
 2. Johanna
  11 december, 2018

  Julen är till för att njuta och ha skönt, känn ingen panik över vad du inte hinner med. Det som hinns, de hinns. Hinns de inte med, då är det meningen att de inte ska hinnas med. Kramar <3

  Svara
 3. Fröken Rödlök
  11 december, 2018

  Jag är inte stressad alls över julen, mer stressad över alla uppgifter och hemtentor som ska hinnas med 🙂

  Svara
 4. Emelie
  11 december, 2018

  Så gulligt av dig att baka för mannen din! Disken kan man ta sen ?

  Svara
 5. Jag låter julen bli som den blir i år. Har alltid tänkt så mycket om allt man borde göra tidigare år, men nu när min mormor precis lämnat jorden känns det som att livet får bli som det blir. Jag behöver helt enkelt finna ro själv.

  Svara
 6. Jenny Guzel
  Jenny
  11 december, 2018

  Klart han ska diska som tack för att du bakade, rätt ska va rätt!
  Haha… Här diskar jag (eller lägger i maskinen rättare sagt) annars blir det inte rätt gjort och då gör jag ändå bara om det igen.

  Ha hen fin kväll,

  kram kram

  Svara
 7. Elisa
  11 december, 2018

  Klart mannen ska ta hand om disken när du har stått och bakat!
  jag brukar vara mer stressad än vad jag är. Har insett att det inte är någon idé att stressa. Hoppas du har den där orken!

  Svara
 8. Fnulan
  11 december, 2018

  Jag känner mig ganska lugn trots att jag har hand om julen i år. Men vi har knytis så det känns lugnt.

  Svara
 9. Liw
  11 december, 2018

  Jag tycker att disken är hans när han fått kaka ?

  Svara
 10. Chanelle
  11 december, 2018

  Jag hade lätt lämnat disken till honom haha! 😀 Du får skriva en lista i prioriteringsordning, det är så skönt att se det framför sig när man kan stryka av alla saker!
  Stressa inte, ta det lugnt<3

  Svara
 11. Bella
  11 december, 2018

  Självklart ska han diska? jag är i fas med allt men började fixa i november pga ville slippa stress och orka mysa i december

  Svara
 12. charlottelinden.se
  11 december, 2018

  Låter ju inte mer än rätt att han tar disken när man så lyxigt blir serverad kaka 😀 Måste dock erkänna att det var skönt att höra att disken står framme även hos någon annan. Här har det inte funnits ork eller tid till disk idag..

  Svara
 13. Sara
  11 december, 2018

  Men visst är du värd vila efter att ha bakat så han kan gott diska, den som vill kakan smaka som berättelsen säger..
  Självklart är jag sen med ALLT till julfirandet, varje år säger jag att jag ska vara bättre förberedd året efter men ändå blir det samma visa igen!

  Svara
 14. Kamilla
  12 december, 2018

  Mannen ska självklart ta tag i sina uppgifter om och särskilt när du står och bakar kaka till honom.

  Svara
 15. blondina
  blondina
  12 december, 2018

  Han kan diska right du bakade åt honom 😀 kram

  Svara
 16. Det är så mycket som ska göras inför jul och vi är ju mitt uppe i en flytt också…

  Svara
 17. Amanda
  12 december, 2018

  Haha kan inte han ta disken då? då är det ju samarbete ju. Åtminstone kanske ni kan hjälpas åt, Hoppas du får klart allt jobb innan jul 🙂

  Svara
 18. Netti Starby
  12 december, 2018

  Vad gulligt av dig som bakade en kaka åt honom och hoppas att han tog disken! 😀 Kramis

  Svara
 19. Hannas krypin
  12 december, 2018

  Klart maken kan ta hand om disken. Du bakade ju en kaka åt honom. Roligt ändå att du har så många kunder men förstår att det kan bli lite stressigt.

  Svara
 20. Antonia
  12 december, 2018

  Jag brukar be gubben här ta disken ibland när jag fått röra ihop bakverk åt honom haha. Julen blir alltid klar i tid. Ta deg lugnt bara 🙂

  Svara
 21. Madde
  12 december, 2018

  Sluta stress, det blir jul ändå ? har lärt mig att inget blir bättre av att jag är totalt slut lagomt till Kalle Anka. Tar lite varje dag och sen orkar jag umgås ?

  Svara
 22. Melissaskywalkz
  12 december, 2018

  Jag bakar också hela tiden nu känns det som, sambon brukar dock vara duktig på att diska och sånt. Jag fixade nästan alla julklappar i november så har faktiskt inte kännt mig jätte stressad, det är rätt skönt!

  Svara
 23. Fru Elversson
  12 december, 2018

  Tycker minsann mannen din skulle få ta disken hihi. Ussch jobbigt med julstress, förstår att det känns stressande, men egentligen ska det ju vara en tid där man får ro. Men tyvärr blir det ju inte så:/ hoppas du känner ro sen och kan njuta. Kram

  Svara
 24. Carina
  Carina
  12 december, 2018

  Bakade bullar igår men diskmaskinen gjorde jobbet 🙂 Jaja jag plockade in så klart.
  Julbestyr…usch ja. Varenda år är det samma. Inget gjort förutom lussebullar, pepparkakor och lite julklappar beställda.
  Ha en fin dag

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top