Är ni förberedd för nyårslöfte 2019

ÄR DU FÖRBEREDD FÖR DITT NYÅRSLÖFTE?

Ja, julen står för dörren, men det gör även nyår och därmed också 2019! Brukar du avge ett löfte när klockorna klingar in det nya året eller är du som jag som inte brukar göra det…men i år kanske det är på tiden att göra det…kanske man kan avge flera stycken så att man inte blir så besviken om man inte kan hålla alla löften, då kanske man kan hålla minst ett löfte.

Och vad skulle mina löften vara….att detta år få ändan ur vagnen och resa till ett soligt land, komma i bättre form, att ta mig mera tid för att vistas ute….låter ju inte så svårt…man behöver ju inte överdriva så att det blir helt omöjligt.

Västerås nyårstradition fortsätter med laser- och eldshow

En spektakulär avslutning på det gångna året och en häftig gemensam inledning på 2019. Nyårsfirandet kommer äga rum på Fiskartorget, med start klockan 23.30. Huvudnumret blir en laser- och eldshow med nedräkning på stadshustornet. 

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

3 Comments

 1. Frugan E
  14 december, 2018

  Jag är så dålig både på att hitta på hållbara löften och att faktiskt hålla dem! Så jag har slutat. Sätter upp lite enkla mål istället och hoppas på det bästa.. 😛

  Svara
 2. deveny
  14 december, 2018

  Jeg har aldri noe sånt, klarer aldri å gjennomføre det. Skal jeg ha et sånt løfte så må det var lite og enkelt å holde orden på.

  Svara
 3. Fröken Rödlök
  14 december, 2018

  Eftersom jag vet att jag inte kommer kunna hålla dem så brukar jag aldrig avge några nyårslöften faktiskt. Då behöver jag inte heller bli besviken den dagen jag bryter dem.. =)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top