Äntligen en julduk

Hujeda mig vad den här fredagen gick undan. Har varit igång precis hela dagen och hade ett kund möte vid halv fem som drog ut lite på tiden. Men nu är jag hemma och kände att jag var välförtjänt av en kopp kaffe som jag verkligen njöt av.

Var även till posten idag och hämta ut ett litet plastpaket innehållande en fin rund rödmönstrad julduk som jag hitta på Hemtex för fjuttiga 99kr. Så efter kaffet var det att fixa med bordet sen tog jag fram mina rödrutiga stolfodral som jag tänkte att jag inte skulle ta fram denna jul. Men det blev så bra så jag ångra inte att jag bytte till dom. Tänk vad jag har letat efter en julduk till bordet både i butiker och på nätet och för nån dag sen så bara dök den upp. Och att priset var så billigt det gladde ju mig. Snabb leverans var det också.

Nu ska jag bara njuta resten av denna fredagskväll, får nog bli ett litet glas vitt framför TV om man inte slocknar tidigt då denna dag har varit krävande.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

5 Comments

 1. blondina
  blondina
  14 december, 2018

  Det vart ju jättefin och det var en fin duk också 🙂 Kram

  Svara
 2. Johanna
  14 december, 2018

  Men gud så bra det blev, både med stolarna och duken. Wow!

  Svara
 3. blondina
  blondina
  14 december, 2018

  sv; Men eller hur? Tror helt klart att du skulle passa i örhängerna, utan tvekan 🙂 Sen priset är fan värt de tycker jag, med tanke på att de är mässing och de är så sköna att ha på sig 🙂 lagom tyngd osv

  Svara
 4. Madde
  14 december, 2018

  Vad bra att du hitta det du sökte. Kan tänka mig att just runda dukar är lite svårare att hitta. Hoppas du får en go fredagkväll, och ditt glas vitt.

  Svara
 5. Emma Engström
  14 december, 2018

  Så tjusigt det blev, rött hör verkligen till julen och lyser även upp! 😀

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top