Tidig söndag morgon och recension

Uppstigning redan vid sex tiden denna söndag. Sitter och myser här i vardagsrummet med en kopp kaffe och mumsar på godaste vörtbröd. Tänk så härlig december månaden är. Då förväntningar är höga från dag till dag, men mest är väl ändå alla julsmaker av alla läckerheter så som glögg, pepparkakor, lussebullar och som jag just nu mumsar på ett riktigt gott julbröd.

Snön har vi ju inte riktigt sätt ännu. Men var ut på trappan för en liten stund sen och så ett lätt snöfall. Har lagt sig som ett fint litet täcke på marken. Kanske om vi har tur så får vi en vit jul eller så töar det bort lika fort som det kom. Men mysigt och lite ljusare blev det denna söndag morgon.

Igår skrev jag ett förinställt inlägg om boken som jag fick läsa innan den släpps den 25 januari. Min recension kommer att komma ut exakt kl. 8.00 på morgonen samma dag. Håll ögonen öppna för denna fantasyroman. Jag kan säga så mycket att jag är ganska säker på att denna bok blir en storsäljare. Allting är hemligt fram till datumet då det smäller och som jag tror med fyrverkerier.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

6 Comments

 1. Anna / Boihusbil
  16 december, 2018

  Lugna och tidiga mornar är ofta helt ljuvliga! Ibland vaknar jag väldigt tidigt och då är det så skönt att bara kliva upp, dra på sig raggsockorna, jo de behövs även i Spanien, men bara på morgonen :). Jag försöker använda morgontimmarna till att skriva, blogg eller bok, beroende på humör. Önskar dig en fin dag!

  Svara
 2. Jessica
  16 december, 2018

  Dessa härliga mornar kan man aldrig få för många av ? Nu kommer en existensiell fråga: Föredrar du ditt vörtbröd med eller utan russin? ???

  Svara
  1. anitabirgittalindholm
   anitabirgittalindholm
   16 december, 2018

   Det går bra både ock, men idag blev det utan russin.

   Svara
 3. Netti Starby
  16 december, 2018

  Vad härligt att du hade en lugn förmiddag och ha en fortsatt mysig dag! 😀 Kramis

  Svara
 4. blondina
  blondina
  16 december, 2018

  Vilka mysiga bilder 🙂 hoppas att du får en underbar kväll fina du 🙂 sv; Eller hur, kaffe dricker jag oftast på jobbet 🙂 Jag är en kaffeslukare hahah xD

  Svara
 5. Helena
  16 december, 2018

  Här har det bara varit ytterst lite snö”damm” på marken, inte tillräckligt för att lysa upp än – men jag hoppas att det kommer! (Bor i Malmö…)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top