Superläcker plånbok och mobilfodral

Idag var det en vacker solig vinterdag hos oss. Men ändå känns som vintern ännu inte fått fäste ännu då det har varit så mycket variation i vädret.

Har jobbat näst intill hela dagen. Så jag var ganska trött när jag kom hem och då fick maken stå för fiolen och laga mat. Han fixa ihop en kycklinggryta i god tomatsås och till den serverades ris. Så nu är jag mätt och belåten.

Ibland på Facebook så dyker det upp annonser som jag blir nyfiken på. Och denna fina plånbok tyckte jag var superläcker…jag är ju farmor till två underbara skatter. Det finns även fodral till mobiler. Och du hittar dom HÄR 

Så supersnygga och jag kan tänka mig att det inte är många som har en sån här… Sticker verkligen ut!

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

3 Comments

 1. Netti Starby
  9 januari, 2019

  Åh vilka fina och bra tips! 😀 Kramis

  Svara
 2. Tina
  Tina
  9 januari, 2019

  Så fin den är! Bra att du såg FB reklamen så du fann denna vackra plånbok 😊

  Svara
 3. Carina
  Carina
  9 januari, 2019

  Men så söt!
  Perfekt för oss farmödrar 🥰

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top