Eleganta damklockor att bära vid olika tillfällen

Inlägget är ett samarbete med Nick Cabana och innehåller annonslänkar

En klocka är så mycket mera en tid. För mig är en klocka ett vackert smycke som bärs med elegans. Nick Cabana damklockor är otroligt fina och vackra och jag skulle gladeligen vilja äga ett par stycken. Dom passar till olika tillfällen och är väldigt snygga att bära till vardags. Och har man ett par stycken som man använder till vardag och fest eller så matchar man med dagens outfit så har man en klocka till varje tillfälle. I min samling skulle jag behöva 4 – 5 stycken.1. Boheme Golden 36 2. Boheme D’or 3. Boheme Indigo 36 4. Boheme Coral 5. Boheme Mint

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

1 Comment

  1. Netti Starby
    12 januari, 2019

    Vilka fina klockor och speciellt nummer 1! <3 Kramis

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top