Stor städdag har pågått hela dagen

Inlägget har annonslänkar från Adviral

Idag har det varit en sån där stor städdag. Skåp har torkats ur och rensning. Och nu är det dammfritt och inga dammråttor på golvet utan det bara luktar underbart rent. Men mitt i all städning fick jag besök av självaste mamma och hon hade med sig min systerdotter. Jag fick mig ett behövligt brake i städningen. Vi fika i allt stök och tittade lite på skidtävlingarna som pågår nu. Känns skönt att få undan här i lilla torpet. Resten av denna dag blir att bara njuta och lite TV tittande blir det. 

Imorse kikade jag på BH hos Twilfit. Klickade hem två stycken då mina har blivit så slitna. En vit Rima Spacer och den svarta Ebba blev det och inte var dom så dyra heller.

T-shirt BH Rima Spacer / Bygel BH Ebba / T-shirt BH Clara / Push up BH Triin / Balconette BH Virve / T-shirt BH Nina

 

 

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

3 Comments

 1. Madde
  12 januari, 2019

  Så skönt när det är ny städat! Skulle jag också behöva göra men valde sängen och Netflix istället:)

  Svara
 2. Jennifer Almström
  12 januari, 2019

  Ibland är det skönt med ett break så där mitt i en städning, hoppas det gick bra att komma igång igen. 🙂

  Svara
 3. Helena Roth
  14 januari, 2019

  Oh ja… en sån där riktigt storstädningsdag hade mitt hem mått bra av. Jag tycker dock inte det är så himla roligt så jag gör det extremt sällan. 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top