Finlandssvenska TV kanaler och Wella serie

Inlägget innehåller annonslänkar från Adviral

Här en tjej som är glad idag. För min make fixa så att jag kan titta på finlandsvenska kanaler med Yle Areena. Ska kolla igenom kanaler och alla program ikväll för att kolla om jag hittar några favoriter och speciellt finlandsvenska serier. Ända sen vi flytta hit så har jag inte kollat på finlandsvenska program på TV. Men nu blir det ändring på det. Dom visar både inhemska och utländska program men mest vill jag titta på serier och dokumentärer och såklart nyheter.

Kika även in på Lyko för jag hade slut på mitt schampo från Wella och det är klart att jag klickade hem en flaska när det var 25% rabatt. En väldigt bra serie som passar bra till mitt nordiska tunna hår. Håret blir fluffigt, mjukt och glansigt av denna superbra serie som Wella har tagit fram. Så har du idag ett problem hår som torrt och glanslöst ge dessa produkter en chans för jag lovar att dom kommer att fungera. Serien är väldigt dryg och man behöver inte många droppar med schampot för att det ska kännas rent. Jag tvättar mitt hår var tredje dag så en flaska räcker för mig i drygt 2 månader. Så skynda er in och klicka hem serien som just nu har rabatt.

Wella Oil Reflection schampo / Wella Oil Reflection Conditioner / Wella Professionals Oil Reflections

 

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

4 Comments

 1. Cillaingeborg
  13 januari, 2019

  Spännande med nya TV-kanaler, hoppas du hittar bra program att följa!

  Svara
 2. Ewa
  13 januari, 2019

  Grattis till TV-kanalerna! Lite synd att man har så dålig koll på det utbudet!

  Svara
 3. Tina
  Tina
  14 januari, 2019

  Ja Wella är en bra produkt! Roligt att du äntligen fått Finlandssvenska TV att titta på! Nu kan du få njuta och se en mängd serier tror jag 🙂 Så Grattis till dig Anita Birgitta!

  Svara
 4. Netti Starby
  14 januari, 2019

  Vad kul att du har fått Finlandsvenska program och vilka bra tips! 😀 Kramis

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top