Träffat Flora och hennes valpar idag.

Idag fick jag träffa valparna som Flora fick för exakt två veckor sen. Det blev en tik och en hane. Dom var så gulliga men än är det inte så mycket liv i dom. Utan först när dom börjar bli 5-6 veckor blir det liv och bus i dom. De var pyttesmå och sen var det roligt att se hur den ena valpen dia. Och Flora som tar väl hand om sina valpar mår bra efter kejsarsnittet. Jag höll ingen famnen den här gången för jag vill att Flora ska känna sig trygg så hon inte tror att jag ska ta dom. Sen tycker jag att dom ska vara lite större innan jag tar upp dom. Men klappa det gjorde jag. 

Nu fick jag inte världens bästa bilder på valparna för det var dåligt ljus i rummet. Sen om jag önskade att dom skulle posera för mig var ju lite för mycket begärt när dom är så små.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

3 Comments

 1. Netti Starby
  29 januari, 2019

  Åh vad mysigt och så söta valpar! <3 Kramis

  Svara
 2. Carina
  carina
  29 januari, 2019

  Men kärahjärtanes så sött <3

  Svara
 3. Ullie webersköld
  29 januari, 2019

  men åhh de e ju så himla goa
  min kompis har precis haft valp nu skulle den flytta kändes nästan sorgligt
  nja ja behåller nog mitt blå golv i stället för orange 😀

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top