Tatuering har du funderat på att skaffa en

Har du funderingar på att skaffa en tatuering? Det tog många år för mig innan jag vågade skaffa en på min övre arm. Var alltid så avund på andra som hade fina tatueringar. Tycker det är snyggt med en eller två på en bra plats på kroppen. Har fått mycket beröm för tatueringen men det är många som frågar tar det inte jätteont. Brukar svara att det tar inte så ont om du väljer en plats på kroppen som har mycket fett och muskler. För mig stack det bara till lite då och då. Och väljer du en tatuering som du verkligen tycker om kommer du aldrig ångra dig. Man kan ju börja med en liten tatuering på en plats som bara du vet om, kanske en litet hjärta, krona eller en fin blomma. Med andra ord en dekorativ, en personlig eller en med religiös eller värdegrund som du står för.

Min tatuering har jag nu haft i några år. Jag tycker det är lagom med den men har haft funderingar på att skaffa en till. Skulle vara fint att pryda på en bra plats på kroppen med en mindre tatuering. För jag valde en mellanstor som min första tatuering. Och motivet är en skorpion med en röd ros.

Sen tycker jag att man ska gå till en tatuerare som har bra referenser för det är bara att fråga efter referenser. Kanske man får betala lite extra för en efterfrågad tatuerare. Men då vet du att det blir bra och dom extra slantarna är värt att betala. 

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

3 Comments

 1. Netti Starby
  30 januari, 2019

  Jag har alltid velat tatuera mig men ännu har det inte blivit av. 😀 Kramis

  Svara
 2. Ullie webersköld
  30 januari, 2019

  hade en fundering om barnens namn men ja det har inte blivit
  maken har sitt brynäs märke : D

  Svara
 3. wiper
  1 februari, 2019

  Jag tror inte att nån i min ålder är taturerad då skall det vara gamla rockidoler i så fall. När jag växte upp så var det sjömän som var tatuerade. Jag tycker det är snyggt med välgjorda tatueringar men inte i ansiktet. Dom har ju mer giftfria färger nu efter en del skandaler. Jag skall erkänna att jag för ett antal år sedan funderade på att göra en liten en på underarmen men jag fegade ur 😉 Din ser häftig ut som en klo som sticker ut. Det känns lite för sent för mig nu än om jag inte känner mig gammal inuti

  Ha nu en skön fredag
  kram från
  Malin

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top