Flytta min hemsida till Delacay

I helgen flytta och jobba jag med anitashemstad.se min hemsida som jag för mitt arbete. Som ni vet så har jag egen verksamhet inom städbranschen. Arbetet är varierande varje dag med hemstädning och allt inom städning.

Jag har ett webbhotell där jag har hemsidan men det är dyrt att ha ett och jag får betala flera tusen kronor i året. Som jag absolut inte tycker är värt. Så jag tänkte till både en och två gånger. Då jag har min blogg på Delacay varför inte ha hemsidan Anitas Hemstäd för jobbet här också. Så jag tog beslutet att flytta den hit till Delacay och jag tycker det blev hur bra som helst. 

Vad tycker ni om hemsidan ser den bra ut? Tog ett tag med att klistra och ladda upp bilder. Den går under domän anitashemstad.se 

Mina områden som jag jobbar i är främst Västerås men tar enstaka jobb även i närliggande städer. Har du funderingar på hemstädning eller nån som du känner som behöver eller vill ha hemstädning kontakta mig på anitashemstad@protonmail.com så ska vi se vad jag kan göra för er.

Nu ska jag ta det lugnt resten av denna måndag kväll och hoppas ni fina ni också får lugnt och fint. Tjingeling!

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

5 Comments

 1. Ullie webersköld
  4 februari, 2019

  va fin den är det kommer nog bli super att ha den där det tror ja

  men tack va gullig du e ja vill ju ha allt vitt hade gärna haft vitt golv me =)

  Svara
 2. Charlotte
  6 februari, 2019

  Vad roligt att du väljer att testa något nytt. Jag tänker också att det underlättar att arbeta i samma verktyg, så slipper du tänka på hur flera olika fungerar. alltså underlättar och förenklar ditt arbete.

  Svara
 3. Netti Starby
  6 februari, 2019

  Härligt med sol och såg faktiskt lite av solen genom ett fönster idag på jobbet! 😀 Kramis

  Svara
 4. Annika
  6 februari, 2019

  Bilden i mitten blir nog snygg, härligt med sol.

  Svara
 5. Helena Roth
  6 februari, 2019

  Är Delacay ett annat webhotell än det du låg hos tidigare med andra ord? Klokt av dig att ändra – att inte bara ligga kvar och betala mer än nödvändigt, för det är ju bara onödigt! Lycka till med “flytten” med andra ord. 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top