Orkidén den fina och söta valpar

Söta valpar lika söta som Orkidén

Hmmmm har en förmåga att glömma vattna mina blommor. Men idag fick dom en skvätt vatten. Såg även hur den vita Orkidén blommar så fint. Men Orkidéer är tåliga blommor som klarar att inte få vatten på lång tid. Dom blir nästan finare när man råkar glömma ge dom en skvätt vatten. Och min Orkidén är så fin. 

Dagen har varit bra med solsken och jag hoppas solen stannar imorgon också. Var ut till min kund idag där hunden Flora har fått valpar för dryga månaden tillbaka. Nu börjar valparna röra lite mer på sig och det värkar som om tiken som även är störst att det blir en livlig framåt hund. Hanen är lite mera lugn. Tror att dom kommer att behålla tiken. Ganska roligt att gå till dom då deras andra 5 fullvuxna hundar har blivit så vana med mig och följer mig. Idag blev det fika med semlor hos dom eller det var en sån där tårtsemla som smakade himmelsk gott. Och min första för i år. 

Nu är bilden inte den bästa då jag fick bråttom att ta detta kort Medans den lilla låg på mjukisdjuret… Han var på väg att börja krypa därifrån.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

6 Comments

 1. Netti Starby
  12 februari, 2019

  Men åh vilka söta valpar och så mysigt! <3 Kramis

  Svara
 2. wiper
  13 februari, 2019

  Orchideén är jättefin och vilka söta valpar. Tårtsemla har jag aldrig testat. Vi har sol här också men vi bor ju inte så långt ifrån varandra.

  Ha nu en jättefin dag
  kram från
  Malin

  Svara
 3. Carina
  Carina
  14 februari, 2019

  Fin orkidée och vulka underbara valpar!

  Svara
 4. Carina
  Carina
  14 februari, 2019

  Men så söta valpar och vackra orkidee

  Svara
 5. Annika
  15 februari, 2019

  Oj så söta valpar och vacker Orkidé. Gott med semmeltårta. Trevlig helg.

  Svara
 6. blondina
  blondina
  18 februari, 2019

  Vilka söta hundar 😀 sv; Ja jag verkligen älskar böcker 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top