Barnbarnen åker vi till imorgon

Barnbarnen det finaste som finns

Inlägget innehåller adlinks

Härligt solsken och sköna fredag idag. Vad mer kan man önska sig. Jo för mig är att imorgon åker vi till barnbarnen och firar Stellas ett årsdag. Tänk att den lilla sötungen har blivit så stor redan. Tiden har gått fort. Och man märker det på hur stora barnbarnen redan är. Hipp Hipp Hurra min lilla kärlek. 

Dagen har varit skön jobbade hos en ny kund nu på förmiddagen. Blev lite annorlunda då hon följde mig hela tiden. Är ju inte van vid det men vi pratade mycket så 3,5 timme hos henne gick fort.

Tänkte nu på eftermiddagen att jag ska till att röja upp här i torpet för imorgon hinns det inte med. Kan ju också vara skönt att få det gjort idag så att man inte står med kvasten på vilodagen söndag. Blir även att baka en chokladkaka tänkte jag. Sen så lär ju den här helgen springa iväg och på måndag har jag ett lätt jobb på förmiddagen och på eftermiddagen ska jag köra till Uppsala på ett möte. Som jag känner kommer bli både roligt och spännande. Har i stort sett ingen aning om vad mötet kommer handla om och det är det som gör det så spännande då jag även kommer att träffa en person som jag känner till men aldrig träffat förut. Har jag spännande nyheter att komma med då berättar jag det för er fina bloggisar och läsare lite senare.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

6 Comments

 1. Helena Roth
  22 februari, 2019

  Önskar dig en skön helg med riktigt mycket barnbarnsgos!

  Mötet låter spännande – det där älskar jag, så öppna förutsättningslösa möten kan verkligen öppna för spännande saker.

  Svara
 2. Sara
  23 februari, 2019

  Mysigt 🙂

  Svara
 3. Netti Starby
  23 februari, 2019

  Åh vad mysigt och ni får ha en fin dag! 😀 Kramis

  Svara
 4. Emma
  23 februari, 2019

  Vs mysigt de låter 🙂 hoppas ni får en bra helg

  Svara
 5. wiper
  25 februari, 2019

  Grattis till lilla barnbarnet 😉 så söt hon är och jag gillar namnet Stella. Vad spännande det låter med ditt möte. Ser fram emot detta. Det är trist att inte kunna arbeta längre än om jag har lite skrivjobb.

  Ha en fin början på veckan
  kram från
  Malin

  Svara
 6. Annika
  26 februari, 2019

  Vilken jättefin tårta, skönt att få städat. Tack för kommentaren.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top