Kalas i går tog på mina krafter

Kalas med godaste tårtan

Ja min gud vad gårdagens kalas för lilla Stella tog på mina krafter. Var totalt slut när jag kom hem strax efter fyra. La mig på sängen och tänkte jag skulle ta en Micronap men vakna hör och häpnad exakt åtta på kvällen. Sova så många timmar gjorde att jag nattsudda på mitt lilla vis, satt uppe till två på natten. Flippa fram och tillbaka på TV kanaler men hitta inget spännande att se på. Så det blev att kika på inrednings magasin. Har en del magasin som jag sparat. Sov några timmar på småtimmarna så idag har jag energi som heter duga.

Sofia min svärdotter är jätteduktig på att baka. Hon gjorde den här tårtan som var jättegod. Sen baka hon små bakelser för Sami min son som har äggallergi. Så han fick också gott att mumsa på. Nästa gång nån fyller år är mitt äldsta barnbarn, då blir det kalas i september.

Blev faktiskt lite vårstädning idag då jag kände mig så utvilad. Tvätta alla småmattor som nu hänger ute på tork. Får ta in dom till kvällen så får dom bli torra här inne istället. Tror inte att dom hinner torka ute fast solen titta fram idag. Hela torpet har blivit dammfritt och nyskurade golv. Känns skönt och det doftar så rent, som en äng av sommarblomster.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

5 Comments

 1. Netti Starby
  24 februari, 2019

  Vilken fin tårta och förstår att du blev trött efter kalaset! 😀 Kramis

  Svara
 2. Ullie
  24 februari, 2019

  tro ja det att du är helst slut =)
  japp vi såg vår första motorcykel i fredags o man bli ju liksom när de kommer ut då är det vår

  Svara
 3. Sara
  24 februari, 2019

  Så fin tårta <3

  Svara
 4. blondina
  blondina
  25 februari, 2019

  Gud vad god den ser ut 🙂 jättefin <3 sv; Ja verkligen men på vissa avd går de jättesegt 🙂 Jag längtade tillbaka till nouw bara 🙂 ha en underbar måndagkväll nu 🙂 kram

  Svara
 5. JUNITJEJ
  2 mars, 2019

  Vilken fantastisk tårta!! Den måste ha varit riktigt god!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top