Uppsala, mötet med en bloggare och entreprenör

Ja då var jag  i måndags Uppsala och spenderade några timmar där. Ni som följer mig vet ju att jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle träffa en person som jag känner till men aldrig träffat tidigare.

Nu undrar ni säkert vem det kan vara?!? Jo jag avslöjar det om en liten stund. Men först vill jag berätta att personen som jag träffade är en väldigt rar och ödmjuk person och som har mycket driv i sig.  Och sånt gillar jag. Jag har väldigt lätt att glädjas åt andras framgång, det ligger mig så naturligt när det går bra för andra och att känna så. Den här personen driver flera verksamheter och är en Toppbloggare. Jag upplevde henne som väldigt öppen och ödmjuk på ett mycket bra sätt. Hon har även kommit långt med sin mediala förmåga. Och jag kommer att följa med henne på en medial kurs som hon går på i april. Träffade även en vän till henne som talade varmt om en verksamhet. Som jag ska studera lite närmare på och eventuellt hoppa på tåget. Nu ska jag inte hålla inne på vem det var jag träffade. Den fina tjejen var faktiskt inte mindre än Anne Von Porat. Hon driver bloggportalen Delacay hon är delägare London Tea Exchange och driver Wayne’s Coffee i Forumgallerian i Uppsala. Hennes blogg är Veckomagasinet där bloggar hon dagligen med inspirerande inlägg.

Jag hade så trevligt på träffen igår och timmar bara flög iväg. Sen gillar jag förutsättningslösa träffar där allt kan hända.

Bara att följa med på en medial kurs bara det blir stort nog för mig. Sen var det väldigt fint och rart att bjuda in mig på kursen. Och i april är det säkert lite varmare.

Stor tack för ett fint möte Anne jag hade så jättetrevligt.

 

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

6 Comments

 1. Netti Starby
  27 februari, 2019

  Vad roligt att ni träffades och att ni ska gå på medial kurs tillsammans! 😀 Kramis

  Svara
 2. Ullie
  28 februari, 2019

  nej men va skoj o ses
  ja har flera st som jag skulle vilja träffa men vi bor förlångt i från varann tyvärr

  Svara
 3. Sara
  28 februari, 2019

  Vad kul 🙂

  Svara
 4. Emma Engström
  3 mars, 2019

  Så fint med lite grönt, längtar så mycket tills våren drar igång ordentligt! 😀

  Svara
 5. Emelie
  3 mars, 2019

  Så skönt att solen och vårvärmen varit på besök, men tyvärr kom bakslaget till oss denna morgon. När jag vakande i morse så snöade det 😆

  Svara
 6. blondina
  blondina
  4 mars, 2019

  Gud så kul för dig vännen 🙂 heja 🙂 sv; Jo jag hatar det 🙁 sömn är ju viktig men nu när jag är sjuk så sover jag konstant 🙁

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top