Växt inte alltid rätt vad man tror

Fin ovanlig växt

Kommer ni ihåg att jag berätta för er för några dagar sen att jag plockat grenar som jag trodde var videkissor. Nu har dom slagit ut och inte var det videkissor. Utan nånting helt annat, tror faktiskt att jag aldrig sett en sån här växt tidigare. Och har ingen aning om vad för växt det är. Men jag tycker den är väldigt näpen och vacker. Nästan som om nån som har planterat en ovanlig växt i naturen men så kan det väl inte vara. Har ni nån aning om vad för växt det är, skulle vara roligt att veta.

Dagarna går fort nu och imorgon är det redan sköna fredag och första mars. Vi har haft fint vår väder i flera dagar. Hoppas det inte kommer nåt bakslag med snö nu i mars för nu har och känner jag verkligen att jag har vårkänslor. Längtar till att jag kan slänga av mig vinterjackan och lägga den i dvala i garderoben till det är dags igen att använda den.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

9 Comments

 1. Netti Starby
  28 februari, 2019

  Åh dom var verkligen jättefina! 😀 Kramis

  Svara
 2. Sara
  2 mars, 2019

  Har inte heller sett en sådan tidigare 🙂

  Svara
 3. Kamilla
  2 mars, 2019

  Så spännande att se vad det var för kvistar som du plockade in. Jag vet inte vad de kan heta men säkert någon här som kan hjälpa dig.

  Svara
 4. Hannas krypin
  2 mars, 2019

  Jag känner igen den här växten men kan inte komma på vad den heter. Tycker det är lite spännande att plocka in en växt och sen visar det sig vara något helt annat än man från början trodde.

  Svara
 5. Amanda
  2 mars, 2019

  Det var verkligen en fin blomma men tyvärr kan jag inte säga vad det är för blomma då jag aldrig har sett den själv 🙂 Hoppas med på att våren är här för att stanna nu 🙂

  Svara
 6. Den var verkligen fin :D. Tänk så spännande ändå att du råkade ta fel och fick in en sån där fin istället :). Har verkligen ingen aning om vad det kan vara 🙂

  Svara
 7. Sarah
  2 mars, 2019

  Så fina kvistarna var 🙂 Roligt att det blev nåt annat än det som man hade trott 🙂

  Svara
 8. Lexochlogan
  3 mars, 2019

  Så kul att ta in saker från naturen, vi har tagit in vass här och det blev så himla fint, bor nära havet så det finns en hel del. Och köpte en kvot med någon vacker kvot också på blomafären. Kul att du plockade in något som blev något annat, hoppas du får reda på vad det är

  Svara
 9. Marie Karlsson
  Mirre
  3 mars, 2019

  Vackert med sådana kvistar och fint att ha dem hemma, tyvärr är jag allergisk mot allt sådant

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top