Lövudden och inhämta superskön energi

Lövudden en fin plats

Lövudden en fin plats 

Dagen har gått över förväntan hittills. Har jobbat några timmar tidigt på morgonen sen var jag en sväng till kontoret på nya företaget. Och imorgon blir det frukostmöte där. Ska bli roligt att träffa alla.

Har även varit på en promenad på fina Lövudden och faktiskt känns efter det som om jag har inhämtat ny energi. Har ni aldrig varit på Lövudden tycker jag det är ett fint besök om man har vägarna förbi. Brukar stanna till vid en plats som är väldigt fin. Även om det nu är en plats för gudstjänster men dom brukar även ha andra tillställningar där också på sommaren. Det känns som om det är en väldigt fridfull plats att stanna till på. Brukar för det mesta sitta en stund och in njuta det vackra där men även reflektera över livet och vad som händer i mitt. 

Maken är i Stockholm idag. Han åkte tidigt på morgonen det var tänkt att jag skulle följa med men jag var hemma först vid halv elva. Så då hann jag inte och min make hade då kommit för sent om han hade väntat in mig. Får bli en annan gång men visst hade det varit roligt med Stockholm.

Så nu i min ensamhet ska till och fixa en kopp te till mig. Blir gott och värmande i detta ruggväder som är nu.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

3 Comments

 1. blondina
  blondina
  4 mars, 2019

  Gud vad du är fin min vän 🙂 jättevacker 🙂 sv; Ja jag vet man glömmer bort sig sj man bara jobbar men ibland måste man verkligen skämma bort sig sj med lite nytt 🙂 Även skämt bort sambon lite och jag hoppas att han gillar de jag köpt 😮

  Svara
 2. Sara
  4 mars, 2019

  Så härligt med promenad 🙂

  Svara
 3. Netti Starby
  5 mars, 2019

  Vad kul att du besökte ett nytt ställe och fin bild på dig! 😀 Kramis

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top