Hästryggen vill jag upp igen på

Hästryggen

Hästryggen vill jag upp på igen 

Solen tittade fram en liten stund mitt på dagen och genast man kände sig lite piggare och glad. Var på frukost möte på morgonen på nya företaget. Och det var en frukost som heter duga. Det fanns olika sorters bröd, bullar och massor med god pålägg och vindruvor. Var supergott. Sen fick jag ju träffa flera från personalen och det var riktigt skoj. Företaget är ju Senior proffsen så tydligen är jag yngst i gänget då flera är pensionärer sen flera år tillbaka men valt att jobba vidare med lite timmar i månaden. Känns som jag kommer att trivas.

Nu har jag haft längtan att sätta mig på hästryggen igen. Var ett tag sen jag gjorde det. Men gud så härligt och skoj det skulle vara. Sist jag red var i Surahammars ridskola men som sagt det var ett tag sen. Skulle kanske börja kolla om det finns nån ridskola lite närmare Västerås som man kan boka enstaka ridlektioner. Skulle vara roligt nu när värmen kommer att rida ute i det fria. Här är några bilder från Sura stallet.

Då red jag på en väldigt foglig och fin snäll häst. Och min privatlärare som jag hade där var väldigt duktig med att jag skulle känna mig bekväm igen på hästryggen. Ramlade av rejält när jag var yngre så det tog många år innan jag vågade sätta mig på en hästryggen igen. Men gjorde det för några år tillbaka.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

3 Comments

 1. hopihopi
  5 mars, 2019

  Oj, vad jag också skulle vilja rida igen. Det är säkert 15 år sedan jag senast satt på hästryggen, men jag kan ibland sakna det. Har ingen möjlighet att gå på regelbundna lektioner, men drömmen skulle vara att känna någon med häst som jag skulle få rida på ibland.

  Svara
 2. Netti Starby
  5 mars, 2019

  Åh vad kul att du har träffat ett nytt företag och suttit på hästryggen! 😀 Kramis

  Svara
 3. Annika
  7 mars, 2019

  Åh, vad mysigt att rida. Har ridit ett par gånger, tyckte det var jättekul.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top