Askö fågelreservat blev det idag

Askö

Askö fågelreservat

10 km blev det idag med en promenad till Askö fågelreservat tillsammans med maken och Kaisu. Blev ju såklart ganska trött efter det då vi traskat över åkrar och små gångstigar dit. Men fint väder hade vi med oss så det var ganska skönt och uppfriskande. Kaisu var ju den som mådde bäst av den promenaden, hon älskar att springa omkring och nosa på allting och det gör henne gott att gå och springa så långt och speciellt då hon löper nu för då är det bra att få henne uppmärksam på annat. Fyra timmar var vi ute totalt i frisk luft. Sov en timme när vi kom tillbaka och oj så skönt det var med den vilopausen. Risken finns väl att jag får träningsvärk för jag kände att det tog på benkrafterna i den terrängen.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

4 Comments

 1. Netti Starby
  10 mars, 2019

  Vad härligt att ni var ute så länge och vilka härliga bilder! 😀 Kramis

  Svara
 2. wiper
  11 mars, 2019

  Vilken härlig promenad ni fick. Vi har åkt förbi där nån gång och borde ha stannat. Så härligt hunden hade det också. Vi har minus 8 grader nu så det går verkligen upp och ner. Det var verkligen länge ni var ute men det var nog mycket att se. Den terrängen hade nog inte jag klarat just nu med knät än om det är bättre

  Snygg bild på dig när du går över åker
  Ha nu en fin början på nya veckan
  kram från
  Malin

  Svara
 3. Carina
  Carina
  11 mars, 2019

  Härliga bilder!
  Underbart att vara i naturen och traska.
  Ha en fortsatt fin vecka!

  Svara
 4. Helena
  16 mars, 2019

  Livgivande – solsken, frisk luft, natur. Och vad det verkar, gott sällskap. Så mycket bättre blir det inte!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top