Rosa inredning – Mitt kök ska bli rosa

Nu är jag helt förälskad i rosa kök. Var för några dagar sen in i hem där allting gick i klantig rosa färg. Det var så snyggt så jag bara föll. Rosa har väl jag varit lite försiktig med när det kommer till inredning i mitt hem. Men när jag såg hur snyggt det kan bli så tänker då jag slå till med rosa i mitt hem. Har även börjat med att klicka hem lite från nätbutikerna. Sen var jag igår in till Mattbolaget för att kolla efter en rosa matta till köket, för det är i köket jag har bestämt att det ska bli häftigt rosa inredning. Nu hade jag sån tur att jag hitta en supersnygg plastmatta med texten KITCHEN och den var nedsatt med flera hundra kronor då den hade utgått från sortimentet. Snacka om att bli superglad och nöjd. Har även klickat hem gardiner, bordstabletter och kökshanddukar från Linea. Och en rosa matta från Trendcarpet, den ska ligga under köksbordet. Sen klicka jag hem en ny brödrost och lite annat. Får visa sen när jag får allting på plats. Men plastmattan kan jag visa redan nu.

Bordsskivan tänkte jag även måla i smutsrosa och ha kvar underrede i vitt. Sen får allting ta lite tid för när jag scrolla runt på nätet så tyckte jag att jag inte hitta allting som jag ville ha och att förändra så mycket i köket det tar ju tid. Men supersnyggt ska det bli.

Det ser nästan ut som om mattan är röd men det är den inte. Utan det beror nog på ljuset i köket och kamerans inställning. Den går mera mot cerise rosa.

Nu är vi sena denna lördag då vi nattsudda under natten. Så det blev en sen morgon och frukost. Men idag står iallafall nu köttgryta på spisen och puttrar.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

3 Comments

 1. Netti Starby
  30 mars, 2019

  Rosa är verkligen en fin färg och det kommer att bli så snyggt! 😀 Kramis

  Svara
 2. wiper
  31 mars, 2019

  Jag är inte så förtjust i rosa men det är tur att smaken är olika för annars hade det varit trist. Det finns ju även olika nyanser på rosa och många gillar blekrosa på både kläder och inredning. Mattan du hittade är ju hur läcker som helst. En sån skulle jag kunna tänka mig själv för den vi har är lite tråkig. Det skall bli spännande att se ert nya rosa kök och cericerosa gillar jag. Hade den färgen i min brudbukett på rosor

  Ha en skön söndag
  kram från
  Malin

  Svara
 3. Tamy
  5 april, 2019

  Djärvt val, men den som vågar den vinner. Ska bli spännande att få se resultatet längre fram 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top