Kika in och lämna feedback

Feedback önskas!

Trevlig valborg på er alla därute. Var lite omväxlande väder idag då det kom en liten skur. Men solen titta fram strax efteråt och varmt har det varit idag. Annars brukar det vara lite halvdant väder på valborg men i år kan man inte klaga.

Nu till mitt köksprojekt. Har börjat vela med att klä in alla skåpluckor i dekorplast utan jag börjar fundera på att klä varannan då jag tyckte att den rosa färgen gick så bra med det blåa. Man kan även klä bara nedre delen av skåpluckorna och låta dom övre vara. Vad tycker ni… Lämna gärna lite feedback det uppskattas. Längtar till Sofia kommer om en och en halv vecka och ska hjälpa mig. Jag provade själv att sätta dekorplasten på en låda men hörnen tyckte jag var svårt att få till och det är Sofia bättre på.

Nu ska vi fortsätt med kvällens valborg och gotta oss smågott och en kall öl. 

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

2 Comments

 1. Netti Starby
  30 april, 2019

  Det blev jättebra men jag hade valt en ljusrosare nyans. Typ gammelrosa! <3 Kramis

  Svara
 2. Ullie
  30 april, 2019

  jag skulle nog bli virrig utav varannan .. kanske bara undre eller bara övre ?
  ja det är ju du själv som ska bo i det o tycka att det är snyggast sen är ju vi bara moset på likksom hi hi
  kram o hoppas valborg va bra

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top