Resväska som ändrade utseende

Ni kanske har märkt att jag gillar inredning. Har alltid tyckt om att förändra i mitt hem. Och får jag en idé ja det ska det bara genomföras. Under många år har mitt hem gått i vitt. Vet inte hur många möbler jag målat i vitt men det är ett flertal. En gång kom jag över en gammal resväska som jag målade vit och skrev texten NEW YORK, LONDON OCH PARIS. Den var det många som gillade och jag har den kvar fast nu står den under en byrålåda med en massa skräp i. Tror kanske jag ska ta fram den igen och börja rensa i den.

En resväska som jag inte vill göra mig av med.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

2 Comments

 1. Carina
  12 maj, 2019

  Söt liten väska!

  Svara
 2. Tina
  Tina
  13 maj, 2019

  Fin väska och vackert med detaljerna till!
  //Tina

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top