Skatter – kan man hitta när man renoverar

När man renoverar kan man hitta skatter.

Igår kväll så fixa jag med de sista luckorna i köket. Sista luckan skruva jag tillbaka strax före kl. 24.00 och ni må tro att jag kände mig väldigt nöjd och lättnad när allt blev färdigt. Nu under sommaren ska vi bara ta och måla taket och runt fönsterkarmar men först ska några andra projekt bli färdiga. Altanen står på tur.

Men när jag plockade ner passformen som sitter mellan köksfläkten och kryddskåpet så hitta jag två stycken sprillans nya pajformar plus en mycket fin skål av Rörstrand “Kulinara” Som är formgiven av Hanna Werning. I grunden är Hanna grafisk formgivare, utbildad på St. Martins College of Art & Design i London. Ni må tro hur lycklig jag kände mig när jag hitta dessa fina skatter. Och maken skoja synd att det inte var en massa sedlar. Antar att dessa fynd var min belöning för allt slit och arbete med köket som nu äntligen är det färdigt.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

5 Comments

 1. Frugan E
  18 maj, 2019

  Oj, det var verkligen inte en dålig skatt, minsann! Hade också blivit glad.
  Vad fint köket blir med det rosa 🙂

  Svara
 2. Netti Starby
  18 maj, 2019

  Vad kul att du hittade några bortglömda saker och så fint det blir i köket! <3 Kramis

  Svara
 3. blondina
  Blondina
  18 maj, 2019

  Blev ju jättefint i köket ju 🙂 sv; Fotbad is da shiet 🙂 Så jäkla skönt så det finns inte 🙂

  Svara
 4. wiper
  19 maj, 2019

  Gillar verkligen tallriken du hittade, så snygg och tidlös. Vad annorlunda och häftigt med ros och det blev smakfullt att allt inte var rosa utan en fin blandning. Det ser så mysigt och inbjudande ut

  Ha en skön söndag
  kram
  Malin

  Svara
 5. Annika
  20 maj, 2019

  Oj så fint och mysigt kök. Gillar rosa.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top