Sockerkaka med nytt recept med grädde

Herre min gud jag sov ända till kl. 10.00 imorse. Så länge har jag nog inte sovit på år och dagar. Men skönt var det. Fick ju ganska bråttom med allting här i torpet. Hela torpet luktar skinande rent då det gick några timmar med att städa. Altanen har dammats av från all pollen. Nytt recept på sockerkaka fick jag i veckan av en kund. Hennes sockerkaka var jättegod och saftig. Inte alls som mina sockerkakor. Slängde ihop en nu på eftermiddagen så jag hoppas min blev lika bra. Vi fikar om en liten stund.

Kundens recept

2 ägg

2 dl socker

75 gram margarin

1 tsk bakpulver

2 tsk vaniljsocker

1 dl grädde

2 dl vetemjöl

Slå ihop på vanligt vis sen i ugnen 175 grader. 

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

4 Comments

 1. Netti Starby
  25 maj, 2019

  Åh vad gott och tack för receptet! 😀 Kramis

  Svara
 2. carina
  27 maj, 2019

  Gott med sockerkaka.
  Jag bakar glutenfritt och vetefritt så kan tyvärr inte testa.

  Svara
 3. wiper
  28 maj, 2019

  Ibland är det skönt att få sova ut lite. Sockerkakan ser jättegod ut och så bra att få receptet.
  Ha en fin tisdag
  kram från
  Malin

  Svara
 4. blondina
  1 juli, 2019

  Älskar sockerkaka, så gott 😀

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top