Fick besök igår av syrran

Nu är altan reparation färdig och möbler färdigmålade i Dalablå färg. Blev riktigt bra till dom nya stolsdynor som jag köpte tidigare. Och härligt att kunna använda altanen igen.

Dom här bilderna är tagna med min nya mobil som jag var tvungen att skaffa då den gamla gick sönder. Tycker den tar fina bilder.

Igår hade jag syrran Ann-Mari och dotter Lisa på besök. Men Lisa stanna bara en liten stund då hon hade arbete som väntande på henne. Vi åt god mat och fikade. Syrran sprang på hela gården och fotade i min trädgård. På eftermiddagen var vi tur och promenerade i cirka 7km. Det kan man nog säga var uppfriskande, men våra hundar Kaisu och Harry fick både bada och motion. 

 

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

2 Comments

 1. Netti Starby
  14 juli, 2019

  Vad mysigt med besök och så himla fint det blev! <3 Kramis

  Svara
 2. Greta
  21 juli, 2019

  Så fint inlägg!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top