Kaisu är mycket sjuk, vår älskade hund

Min semestervecka har börjat med ändrade planer. Vi hade planerat att åka till Öland hela veckan men i veckan blev våra hund Kaisu sjuk. Hon har legat på Strömsholms djursjukhus mitt i veckan och på torsdagen fick vi ta hem henne med hårda restriktioner. Kaisu har ett misstänkt diskbråck i nacken så hon får stora utfall av smärta. Jag och andra sidan hoppas att det bara är ett kraftigt nackspärr eller en sträckning. Men jag utgår ifrån det som veterinären säger och misstänker. Nu när hon fått komma hem så har hon fått inflammationsdämpande och tabletter mot smärta. Hon ska absolut vila och vara stilla och inte gå i trappor eller promenader. Vi har tagit in hennes bur som vi bäddat mjukt till henne. Och hon verkar trivas i den då hon går självmant i den men vi har dörren öppen så att hon kan komma ut till oss och då tar vi ut henne på gården så att hon får göra sina behov. Idag har hon inte haft några utfall och det känns skönt för samtidigt som hon haft sina utfall har jag själv gråtit då jag inte har kunnat lindra hennes smärta och känt mig hjälplös.

Har även pratat med förra ägaren till Kaisu då vi har ett avtal med henne när jag fick hunden från henne. Hon älskar Kaisu lika mycket som vi gör och det kändes bra att prata med henne då hon har så stor erfarenhet av hundar och djursjukvård. Nu ska Kaisu få medicin i en hel månad och sen ska hon på återbesök och har hon blivit bra som vi hoppas interligt hon ska så ska hon då få rehabilitering så att hennes muskler blir starka igen. Nu hoppas jag och ber till alla gudar att Kaisu ska bli frisk för jag är absolut inte beredd på att låta henne somna in om hon inte blivit bättre efter en månad.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

5 Comments

 1. Netti Starby
  3 augusti, 2019

  Stackarn och hoppas verkligen hon blir bättre! <3 Kramis

  Svara
 2. Carina
  4 augusti, 2019

  Men åh så hemskt! Hoppas att hon blir bättre <3
  Stor kram till er och Kaisu

  Svara
 3. wiper
  5 augusti, 2019

  Så tråkigt! känner med er alla och hoppas hon blir bra.
  Stor varm kram
  Malin

  Svara
 4. Ullie
  15 augusti, 2019

  nej men åhh beklagar det är så jobbigt när ens älsklings bebisar lämnar oss så jobbigt men vvem vill ha ont
  bklagar o säger dessutom har saknat dej har u haft en fin som ar kramar

  Svara
  1. anitabirgittalindholm
   anitabirgittalindholm
   15 augusti, 2019

   Tack Ullie sommaren har varit bra men har jobbat mest hela sommaren.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top