Sorg och glädje tilldelas oss i olika doser i livet

Sorg och glädje tilldelas oss i olika doser i livet. Kaisu vår älskade hund fick lämna oss för att fara till… Tror visst det kallas till himmelen. Under helgen fick hon så svåra smärtor och hon svarade inte på medicinen. Vi känner så stor smärta och saknad och vi behöver tid för att sörja. Här om natten så drömde jag att hon sprang på en blomstrande äng, hon älskade att springa på ängar och kanske hon visade sig i min dröm för att jag skulle veta att hon har det bra.

Men ovanpå all tråkighet dessa dagar så fick vi känna lite glädje i vår sorg. För idag blev jag intervjud av Västmanlands läns tidning. Journalisten som var en trevlig kvinna hade halka in på min blogg och tänkte vad är det här för nåt. För uppenbarligen tyckte hon den var intressant samtidigt som jag skrivit en bok och gett ut den. Så hon kommer skriva ett personporträtt och lyfta fram min blogg och bok.

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

2 Comments

 1. Netti Starby
  14 augusti, 2019

  Nej vad tråkigt med vovven och det är verkligen jobbigt att förlora husdjur. Vad roligt att du blev intervjuad! <3 Kramis

  Svara
 2. Lena i Wales
  15 augusti, 2019

  Alltid tråkigt när våra husdjur går bort.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top