Gården finns det alltid nånting att göra

Jag bävar mig lite inför hösten här på gården. När eklöven faller ja då har vi att göra med att kratta bort all löv som faller från våra ekar. Men visst är det ju lite skoj också när man får hålla på i några timmar men när det normalt brukar ta en hel dag då är det inte lika roligt. Samtidigt tycker jag ekarna är fina så dom vill jag inte få bort från gården sen är dom även fridlysta. Och i år blir det kanske inte lika roligt då Kaisu inte är med och springer och hoppar bland löven. Vi saknar henne något så oerhört.

Våra pelargoner har blommat hela sommaren och snart ska även dom in för vinterförvaring i garaget. Men först behöver vi röja lite grann där.

 

Just nu är maken uppe på altantaket och borstar rent från löv och skräp. Det behövs göras en gång om året minst. Nån viska i mitt öra att det skulle bli fint och varmt nästa vecka och då kanske vi hinner måla andra varvet på staketet annars lär det nog dröja till nästa år. Vissa saker är roligt att göra här på gården och vissa inte och det finns alltid nånting att göra här. Mest roliga saker men som sagt ibland är det absolut nödvändiga saker.

 
anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

6 Comments

 1. Carina
  21 augusti, 2019

  Löven är inte kulmen resten är som lite terapi för mig 🙂
  Fina pelargoner!

  Svara
 2. Netti Starby
  21 augusti, 2019

  Vad härligt att det ska bli varmt nästa vecka och håller med om att det inte direkt är kul att kratta. Ha en mysig kväll! <3 Kramis

  Svara
 3. Fröken Rödlök
  24 augusti, 2019

  Aldrig lätt att förklara sådant för de små, men det är bra att man ändå försöker =)

  Svara
 4. Emma
  24 augusti, 2019

  Vad mysigt du har det! Måste också börja inreda inför hösten här hemma.
  Måste vara jobbigt att behöva förklara för en sån liten kille

  Svara
 5. Pärla
  24 augusti, 2019

  Gud så mysigt du har det hemma.
  Fint med barnbarnen på besök men de där samtalen är aldrig lätta.

  Svara
 6. Michelle
  25 augusti, 2019

  Fint att barn barnen hälsade på mitt på ljusa dagen 🙂 ??

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top