Nu Skin event var jag på hela helgen

Vilken underbar inspirerande helg i Stockholm då jag var på eventet som Nu Skin höll i. Träffade även min fina duktiga upline Christian och två ny Team medlemmar Hannele och Eva bland en massa andra glada entusiastiska människor.

 
 

Ni som har följt mig här på bloggen vet nog att jag även arbetar med Nu Skin utöver mitt ordinarie arbete på Senior Proffsen. Jag är väldigt glad att jag hoppa in med båda fötterna. Och rasslar mig fram så gott det går. Men jag tar allt i min takt och känner ingen press på mig. För det är så bra med Nu Skin att du kan jobba och lägga upp arbetet hur du vill och när du har tid.

Eventet gav mig så mycket bra tips och idéer från stora ledare i företaget som det gått väldigt bra för. Och det var väldigt bra stämning bland alla deltagare på ett par hundra. Man kunde känna den fina härliga energin i luften.

Ni som inte vet vad företaget Nu Skin arbetar med så ska jag förklara lite kort här.

Nu Skin arbetar med skönhet och hälsa men även med välgörenhet i Malawi. Många av produkterna har vunnit rewards och våran rengöringsapparat Lumispa två år rad. Men det skrivs också mycket om våra produkter i många magasin. Så med så många rewards som det finns på de olika produkterna så tänkte att det finns nånting i företaget som dom gör rätt med. Dom har många forskare som tar fram fungerande produkter speciellt inom antiage. Själv har jag bytt ut alla mina produkter till Nu Skin. Bara för att dom fungerar så bra och jag vill bara ha det bästa.

En av dom framgångsrika personerna på scenen var den härliga tjejen Perrie Walker. Hon kom från England och gästtalade. Hon gav mig verkligen bra tips. Och det var så givande att lyssna på henne.

 

Vem som helst kan börja arbeta med Nu Skin. Kanske du vill ha en extra inkomst eller spara till nånting eller få en extra pension när det är så dags. Det finns så många anledningar till varför man ska börja arbeta med detta företag. Så funderar du och går i tankarna med att du också vill jobba med Nu Skin är du varmt välkommen i mitt team. Eller du kanske vill veta mera då är det bara att fråga. Jag älskar detta arbete det är så roligt plus att man träffar så många härliga människor.

 

Jag det var verkligen en intensiv helg speciellt på lördag. Men när eventet var över senare på kvällen var Christian och jag och avslutade dagen med en bit pizza i Kista Gallerian. Sen fortsatte eventet på söndagen.

 

Tack Christian, Hannele och Eva för en underbar helg. Pssss vi sitter och testar några produkter. 

anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

17 Comments

 1. Paulina
  2 september, 2019

  Åh vad kul med Edvent! Aldrig vart på något och tror inte jag skulle våga gå heller haha! ?

  Förtaget låter super kul! Oh aldrig hört talas om innan! Men kul du berättade liten om det! Finns det nån länk till hemsidan? Skulle vilja kika in 🙂

  Svara
  1. anitabirgittalindholm
   anitabirgittalindholm
   2 september, 2019

   Här får du länken men vill du handla nånting kontakta mig först så får du rabattlänken av mig. Även om du vill börja arbeta med företaget.
   https://www.nuskin.com/content/nuskin/en_SE/home.html

   Svara
 2. jennysvardag
  Jennysvardag
  2 september, 2019

  Så roligt med ett sånt lyckat event. Så intressant att få veta mer om nu skin. Så roligt att ni fick testa nya produkter. Det är alltid kul att lyssna på folk som föreläser som ger en nya tips och idéer 🙂

  Svara
 3. Sanna
  2 september, 2019

  Vilken inspirerande helg det lät som ? måste absolut gå in och läsa mer om nu skin!

  Svara
 4. Emma
  2 september, 2019

  Vad härligt att allt gick så bra och att de var ett så lyckat event! Hört mycket om Nuskin

  Svara
 5. Pärla
  2 september, 2019

  Jag är tyvärr inget fan av varken nuskin som företag eller produkter men vet också många som är det. Eventet verkar ha varit både lyckat och givande och det är huvudsaken.

  Svara
 6. Det ser verkligen trevligt ut :). Roligt när man hittar något man gillar så där och produkter man tycker om 🙂

  Svara
 7. Verkar som en väldigt trevlig helg 🙂 Kul med event. Pizzan såg god ut!

  Svara
 8. Mrs.Kjellström
  2 september, 2019

  Men va roligt med event 😀
  Nuskin har jag hört väldigt blandat om, funderat på att börja sälja många gånger men aldrig riktigt blivit av faktiskt…

  Svara
 9. Amanda
  2 september, 2019

  Så roligt att du kom iväg till Stockholm och fick gå på eventet och lära dig mer och bli inspirerad. Pizzan som du åt ser väldigt god ut 🙂

  Svara
 10. Amanda
  3 september, 2019

  ni ser ut att ha det riktigt trevligt 🙂 kul när man hittar något man gillar <3

  Svara
 11. Michelle
  3 september, 2019

  Va roligt o va i Sthlm o besöka huvudstaden. Där var hag i helgen oxå och jag börjar gilla Sthlm mer o mer 🙂

  Svara
 12. Hannas krypin
  3 september, 2019

  Det låter lite som samma företagsidé som Forever som jag återförsäljare för. Dock jobbar jag inte aktivt med det just nu. Event av den typen är så inspirerande! Kul att du hittat något som du gillar.

  Svara
  1. anitabirgittalindholm
   anitabirgittalindholm
   3 september, 2019

   Har också varit på Forever för många år tillbaka. Men hela konceptet och produkterna är mycket bättre här på Nu Skin.

   Svara
 13. Lena i Wales
  4 september, 2019

  Verkar varit ett trevligt och givande event.
  Ha det bra!

  Svara
 14. Elin
  4 september, 2019

  Roligt att va i Sthlm & att eventet va lyckat. Kul att hitta nåt man gillar

  Svara
 15. Emma
  13 september, 2019

  Nuskinn är bäst !!! Vart på många av de event etc de hållit i:)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top