Arbetshörna som jag har ordnat

Sen Kaisu gått bort så har jag fixat med en ny arbetshörna i mitt sovrum. Tog bort hennes säng så min hörna ser ut så här nu. Tycker det blev en mysig arbetshörna.

 

Där kan jag sitta och blogga. Arbeta med min verksamhet med Nu Skin och skriva på mitt manus. Samtidigt som jag har utsikt över ängen på min baksida.

 

Har jobbat lite idag med nya kontakter på LinkedIn just för min business på Nu Skin. Som ni alla vet som följt min blogg så arbetar jag med skönhet och hälsa på sidan om av mitt ordinarie arbete. Tycker det är så roligt arbete och skoj med alla underbara människor jag möter. Just nu arbetar jag bara i sociala medier så som Facebook, Instagram och LinkedIn så kallad inom Networkmarketing. Har hållit på Nu ett tag och kommer att fortsätta med detta då möjligheterna är så många. Microfranchise har ni säkert hört talas om och att kunna starta företag i detta företag är en möjlighet. Älskar själv att utmana mig själv mot mina mål och att hjälpa andra människor till denna möjlighet. Det ger mig så mycket. Är du nyfiken kanske du också vill starta upp nånting. Då finns det en möjlighet att börja i mitt team. Men det kräver arbete och engagemang och du bör vara minst 18 år.

Säljer skönhetsvård för insidan och utsidan. Våra produkter har vunnit många rewards och blivit omtalade i många kända magasin.

Vill du skapa din framtid som säljare i ditt eget företag? Kontakta mig så hjälper jag dig vidare. Älskar entreprenörskap!

Det bästa med detta är att du arbetar när du vill och har lust… Du är din egen!

 
anitabirgittalindholm
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar VÄLKOMMEN ÅTER!

8 Comments

 1. Pärla
  7 september, 2019

  Så fint det blev, perfekt med en lite hörna. Kul att du trivs med jobbet,

  Svara
 2. Carina
  7 september, 2019

  Fint det blev och super med en egen hörna.
  Ha en fin lördag!

  Svara
 3. Carina
  7 september, 2019

  Så fint!
  Bra och skönt med en egen arbetshörna.
  Mitt mål är att också få det med alla mina kameratillbehör samt datorn 🙂
  Ha en fin lördag

  Svara
 4. Paulina
  7 september, 2019

  Men så fint! Ska också skaffa min en data och fixa! Vart super mysigt tyckte jag ?
  Eller ja vi har en data men inte en bärbar! Vilket är på mycket bättre tycker jag!

  Svara
 5. Elin
  7 september, 2019

  Verkar vara ett nice jobb du har just nu. Roligt med sociala medier. Hörnan ser jättemysig ut ju. Sitta där & skriva måste vara väldigt avkopplande

  Svara
 6. Så fin din arbetshörna blivit. Jag har också funderat på att arbeta med linkedin och se om man kan nå ut till fler människor den vägen. Känner dock att sociala medier redan tar mycket tid och då lägga till ett till. Det är något som jag måste fundera över.

  Svara
 7. Moa Larsson
  7 september, 2019

  Bil är en stor affär så jag tycker det är väldigt klokt att ni avvaktar, provkör och tänker efter. Hoppas ni hittar rätt snart!

  Svara
 8. Michaela
  8 september, 2019

  Ja det här med bilköp är ju riktigt knepigt. Vi velar ganska länge innan vi köpte vår också. Vilken mysig hörna du har 😍

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to top