En helt vanlig dag

Tidig söndagsmorgon

  • Vakna till solsken ☀ lär ju bli en härlig dag denna söndag. Morgonkaffet är snart färdigt så då tar jag på varma tröjan och tar kaffekoppen och går ut på altan och dricker det. Morgnarna börjar bli kyliga men snart kan man inte alls sitta ute så bäst att passa på.

Igår hade jag mor Anna-Brita och syster Ann-Kristin på besök, syrran hade sin söta lilla hund Siri med sig men våran Kaisu nonchalera bara henne och brydde sig inte. Siri är bara 6 månader och full med lek och bus.

Här på torpet blir nog att klippa gräsmattan en sista gång sen ställer jag in gräsklipparen för vinterförvaring likaså ska alla pelargoner flyttas in i ett av våra förråd

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *