Tidig kyla

Imorse kom kylan med besked, vi hade frost så det blev att skrapa bilen innan jag kunde åka iväg och jobba några timmar. 

 

Och hösten kan man nog säga är här och det ser man även i trädgården men samtidigt tycker jag att trädgården är fin med det sista blommande blommor. Varje årstid kommer med nytt spännande i trädgården men på vinter väntar man på att våren ska komma men jag försöker ändå piffa till med några blommor i kruka som tål den kalla vintern. Så här blev min tidiga höstbukett en robust bukett med vitt och lila blandat med äppelkvistar och ormbunkar… Hjärtat kan nog bli svag för vackra höstbuketter. Va har ni i era trädgårdar denna årstid skulle vara roligt att höra från er

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 301

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp