Älskade dryck

Är du också en av dom som älskar kaffe, det gör iallafall jag. Dricker flera koppar om dagen minst två tre koppar på morgonen och under dagen på obestämda tider. I mitt hem kan det vara slut på diverse matvaror men kaffe finns det alltid… Att leva utan kaffe skulle vara döden för mig, jag skulle med säkerhet bli väldigt irriterad och stingslig. Så ni som behöver en ny kaffebryggare kan jag tipsa om Senseo som lanserar en ny kaffebryggare med funktion 3 in 1. De åker runt i landet och ger bort en ny kaffebryggare mot en gammal filterbryggare. Mer kan du läsa här om platser och tider. 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 328

5 svar på “Älskade dryck

  1. Jag gillar kaffe och jag gillar att prova mig fram när det gäller själva kaffepulvret! Jag dricker cirka 4-6 koppar kaffe så gott som varje dag.

    Kaffehälsningar från mig Tina 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp