En helt vanlig dag

Sköna fredagskväll och utlottning

Nu har man landat framför tv och brasan och bara har det skönt, då min andra helft kom hem med vin och choklad… Känns nästan som julafton här när jag mumsar i mig Alladin praliner. Behövde nog koppla av då jag i flera timmar försökt med få igång nyhetsbrev här på bloggen men till sist så fungerade det efter allt stök med den. Nu till nåt helt annat… Tänkte jag skulle kolla läget lite med er om att ha en utlottning på min blogg där man kan vinna min debutbok När två världar kolliderar då jag har ett ex kvar, ni kan bara skriva i en kommentar om det är en bra idé eller inte.

 

 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *