En helt vanlig dag

Morgonens göromål

Dammsugit och plockat undan stök hela denna lördag morgon, älskar den här gamla soffa som står vid matbordet i vardagsrummet. Det är ofta som jag vill ändra på lite grejer här och där men oftas blir att jag byter textilier som bidrar ofta till förändring. Blir nog de närmaste dagarna att byta gardiner i vardagsrummet… Kanske köpa nya vore ju roligt. 

Man kan fälla ner armkarmarna och då blir den som en dagbädd, har ropat in den på auktion för evigheter sen för en billig peng, den kommer nog följa med mig ett bra tag till och kanske för evigt.

________________________________

Dagens agenda blir att stuva in trädgårdsmöbler från våra två altaner och två paviljonger, så jag har nog att göra idag. Men bor man på landet finns det alltid nånting som ska göras. Skönt ändå att förra helgen fick våra många pelargoner flyttas för vinterförvaring och nu är det dags att köpa in rosa ljung så kanske jag tar mig tid att åka in till lilla staden under helgen.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *