Okategoriserade

Profil

Verkar som att det blir en fin dag, tycker det är härligt med alla höstfärger men jag hoppas första snön kommer så sent som möjligt. Är det bara jag som har problem med att visa profil bild när man kommenterar andras inlägg här på Delacay, det fungerade ett tag men nu är den borta. Jag använder gravatarbild tycker det är ledsamt och har försökt hitta var felet ligger men allt som jag ställt in är som det ska. Kanske får kolla med dom på Delacay. Dagen idag blir nog bara lugn och skön alltså bara slappa så att man är utvilad för nästa veckas arbeten.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *